Merhabalar forumunuzu geçen seneden beri takip ediyordum sonunda aranıza katılıp babamın izinden sizlerin yardımıyla gitmeyi düşlüyorum İlk etapta kendimi tanıtmak isterim ben ve babam Bandırma doğumluyuz 9 sene kadar Ayvalık ta yaşadım ve o zamanlar babamın 7 metrelik küçük bir balıkçı tekmesi vardı neredeyse her gün balığa çıkardık sonra babamın vefatinden sonra tabi okul ve üniversite hayatı iş-güç derken baktım 30 lu yaşlarıma gelmişim neyse türkiye nin çeşitli illerinde yaşadıktan sonra 3 sene önce üniversiteyi de okuduğum İzmir e yerleşme kararı aldım ve hayatıma şu an İzmir de Foça ya 20 dakika uzaklıkta güzel bir köyde yaşıyorum tabi İzmir e taşınınca içimdeki balık ve deniz sevdası da kıpırdanmaya başladı hemen gidip bir kaç tane çeşitli kamış ve makine kombinasyonları kurarak olta takimları hazırlamaya başladım sonra arkadaşlarla tekne kiralayıp av partileri yapmaya başladık ama artık 1 senedir de kendi teknemi almaya karar verdim Şansızlık budur ki 6 ay önce bir trafik kazası geçirdim ve tekne hayalim bir süreliğine askıya almak zorunda kaldım artık fizik tedaviler sona erdi ve tekne hayalimi tekrar gün yüzüne çıkmaya başladı ve aranıza katılmaya karar verdim umarım beni de aranıza almayı uygun görürsünüz sevgilerimle
Hosgeldin! Bende hosgeldim Oncelikle gecmis olsun! Bende yeni yeni basladim 1 senedir isvecteyim ve kafa I dagitmak icin baliga gidiyorum is cikislari. Bulundugum bolgede gol var ve burada turna ve uzun levrek tutabiliyorum.
Geçmiş olsun, hoş geldin. En kısa sürede geçirdiğin bu sıkıntılı günleri sana unutturacak keyifli ve bereketli av haberlerini bekliyoruz.