Bütün deniz tutkunlarına merhabalar

Konu, 'Tanışalım' kısmında Letheranil tarafından paylaşıldı.

1. Letheranil

Letheranil Ozan Duyar

Favori Kamış:
    Shimano Forcemaster kamış
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Pro makina
    En İyi Avı:
    2.7kg levrek
    Merhabalar forumunuzu geçen seneden beri takip ediyordum sonunda aranıza katılıp babamın izinden sizlerin yardımıyla gitmeyi düşlüyorum
    İlk etapta kendimi tanıtmak isterim ben ve babam Bandırma doğumluyuz 9 sene kadar Ayvalık ta yaşadım ve o zamanlar babamın 7 metrelik küçük bir balıkçı tekmesi vardı neredeyse her gün balığa çıkardık sonra babamın vefatinden sonra tabi okul ve üniversite hayatı iş-güç derken baktım 30 lu yaşlarıma gelmişim neyse türkiye nin çeşitli illerinde yaşadıktan sonra 3 sene önce üniversiteyi de okuduğum İzmir e yerleşme kararı aldım ve hayatıma şu an İzmir de Foça ya 20 dakika uzaklıkta güzel bir köyde yaşıyorum tabi İzmir e taşınınca içimdeki balık ve deniz sevdası da kıpırdanmaya başladı hemen gidip bir kaç tane çeşitli kamış ve makine kombinasyonları kurarak olta takimları hazırlamaya başladım sonra arkadaşlarla tekne kiralayıp av partileri yapmaya başladık ama artık 1 senedir de kendi teknemi almaya karar verdim Şansızlık budur ki 6 ay önce bir trafik kazası geçirdim ve tekne hayalim bir süreliğine askıya almak zorunda kaldım artık fizik tedaviler sona erdi ve tekne hayalimi tekrar gün yüzüne çıkmaya başladı ve aranıza katılmaya karar verdim umarım beni de aranıza almayı uygun görürsünüz sevgilerimle

2. yasargnd

yasargnd Yaşar Gündöner

En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Geçmiş olsun. Hoşgeldin, doğru yerdesin :)

3. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Bugüne kadar deniz ana neverdiyse o
    Geçmiş olsun ozan bey aranıza hoşgeldiniz umarım kısa sürede hayaliniz olan tekneye kavuşursunuz.

4. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Geçmiş olsun. Forumumuza hoşgeldiniz...

5. Mustybasol

Mustybasol Mustafa

En İyi Avı:
    65cm Turna baligi 50 cm uzun levrek (västeråsta)
    Hosgeldin! Bende hosgeldim:)

Oncelikle gecmis olsun! Bende yeni yeni basladim 1 senedir isvecteyim ve kafa
    I dagitmak icin baliga gidiyorum is cikislari. Bulundugum bolgede gol var ve burada turna ve uzun levrek tutabiliyorum.

6. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Geçmiş olsun, hoş geldin. En kısa sürede geçirdiğin bu sıkıntılı günleri sana unutturacak keyifli ve bereketli av haberlerini bekliyoruz.

7. Letheranil

Letheranil Ozan Duyar

Favori Kamış:
    Shimano Forcemaster kamış
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Pro makina
    En İyi Avı:
    2.7kg levrek
    teşekkürler ilginize aranızda olmak çok güzel.