Alışılageldiği üzre girişte selam vermek adettendir. İstanbul Kadıköyde yaşıyorum.1988 de yanan Galata köprüsü alt katında sarkıttığımız misinalardan kalan hatıralar hala aklımda, ne var ki daha sonra okuldu,işti sınavlardı derken yıllardır bu hobiyi sadece ekrandan okuyarak ya da sahte toplayarak tatmin etmeye çalıştım. Umarım bugünden sonra daha fazla zaman ve emek ayırabilirim. Şimdiden hoşbuldum.
Aramıza hoşgeldiniz, umarım yapacağınız güzel avlarınızla eski hatıralarınızı yeniden canlandırırsınız...
Selam vermek adettense, bu adet gereği selama selamla karşılık vermekte adettendir. Ve aleykümselam. Madem ki eskilerden dem vurdunuz, bende bu müzik eşliğinde hoş geldiniz der, keyifli paylaşımlar dilerim. http://www.ttnetmuzik.com.tr/#arama-eski dostlar
Aramıza hoşgeldiniz. Nazik tanışma girişi için teşekkürler. Kadiköyde (denize kıyısı olan bir semtte) olup da balıkçılık gibi bir hobiyle uğraşmamak olmaz gerçekten. Moda kıyılarından ufak da olsa istavrit oluyor bu sıralar. Malzeme almak için de eski salıpazarının orda özdemir diye birisi var, oraya gidiyorum. Ayrıca sahilyolu taraflarında da oluyor. Bir yerden başlamak lazım. rastgele.
Hepinize şarkılı türkülü bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. Dostların arasında hissettim kendimi,sağolun. Kadıköyde oturup balığa gidememe konusuna gelince (içimde yaradır) yıllardır mesleki sınavlar dersler,haftasonları ders çalışmalar kurslar, eski balıkçı arkadaş grubundan kopuşum,sahilde ucuz oltaların satılmaya başlamasıyla adım atacak yer bulamamak sayılabilir. Ama sonunda şeytanın bacağını kırıp sınavları kazanıp istediğim ünvanları aldım, eski dostlarımı grubumu yeniden toparlıyorum. Yıllardır yurtdışından getirttiğim kaşıklar sahteler rapalaların hakkını umarım yakında vereceğim. Tekrar sıcak karşılamanız için teşekkür ederim. Hoşbuldum dostlar.