Selam forum sakinleri, bu gün öğlen 2 den sonra Emirgan sahile gideceğiz (ben, kayınpederim ve Serkan abi (acemi01). Gelmek isteyenler varsa buyursun. Özelden yazan kişiler vardı gidince haber verir misin diye, tek tek yazmaktansa buradan çağrı yapmak istedim. Bende siyah evrak çantasından bozma bir tezgah var oradan tanıyabilirsiniz. Bir de pırıl pırıl parlayan kırmızı bir surf kamışım Lüferlerin yokluğunda oyalanmak için buyrun... ( Karidesi B.taş ve İstinyeden temin edebilirsiniz.)
Emre gelirdim ama şimdi sende kırmızı kamış varmış balık gelmez kırmızının olduğu yere ondan gelmiçem hani antalya istanbul arası fazla değil sadece kamış renginden
Süpersin abi başka bir şey demiyorum Neyse katılımcı olmadı yine, ben, kayınpeder ve Serkan abi ile buluştuk. Baştan biraz izmarit ve istavrit aldık ama keyif 1 saat kadar sürdü. Yemleri hazırlamak için oturdum sandalyeme ve tam o sırada kayınpeder bir trakonya çekti. Aşırı bir rüzgar olmasından dolayı kurşun savruldu ve en alt iğnedeki lanet trakonya yapıştı çeneme. Saniyesinde sancı ve uğuşma başladı malum. 5 dk kadar İstinye Devlet Hastanesinin acilinde aldık soluğu. Hemen kalçadan bir iğne vuruldu, sonrasında iki tane ilaç yazdı doktor. Biri günde bir tane alınacak bir hap, diğeri merhem. Benim anlatacak pek balığım olmadığından bu kadar yazabildim. Sancım hala sürüyor... Akşam dönüşünde Serkan abi aldığı balıkları yazacaktır muhakkak.. RASTGELE...
Emre kardeş şu işi cumartesiye denk getirsen ne güzel olacak. Dün yine üsküdarda izmarit alıyorlardı iki üç kişi sadece. Takım aynı yem aynı tek fark bizim olta boş onlarınkinde balık var Bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde. cumartesi günü olursa gelirim mutlaka. bol şans kardeşim.
O zaman haftaya cumartesi bir yoklama çekelim tekrar. Biz her zaman davet ediyoruz ancak gelen insan sıfır. Buyrun tabiki birlikte alalım balığımızı.
Herkezin eline batar benim çeneme ve ağzıma battı. Doktora trakonya soktu diyorum ellerime bakıyor hemen, sonra çenemdeki kanı görünce çok afedersiniz ohaa diyecekti neredeyse.. Olacağı varmış, 5 dk önce benim takıma gelmişti kargaburun ile çıkarıp attım hemen ardından çeneme sarıldı lanet balık..
Bu tür durumlar için takım çantasında ihtiyaten amonyak bulundurulmalı diye biliyorum ama? Geçmiş olsun Emre, şifalar olsun.
öncelikle geçmiş olsun olsun kardeşim, aslında yazacak pek bi şey yok izmarit istavrit karışık 1,5 kg balık aldım senin bıraktıklarınla beraber, emre yaralanıp gittikden sonra rüzgar iyice artdı balıkda azaldı ,zaten o moral bozukluğu yettide artdı güzelim gün bir balık tarafından iptal edildi neyse haftaya bunun acısını çıkartırız
Teşekkürler Alp, tutan kişi kayınpederim. Aşırı bir rüzgar vardı ve akıntı tabir-i caizse dere misaliydi. Akıntının tersinden takım gelirken ben de yanındaydım oturmuş karides ayıklıyordum. Takım sudan çıktı ve rüzgarın etkisiyle birden savruldu, kayınpeder kurşuna dikkat oğlum falan derken kafamı bir kaldırdım kurşun boğazımda trakonya ise çenemde. Sekti bir daha vurdu üstelik ağzıma Doktor da şaşırdı, çok vaka gördüm ama çeneden ilk diyor Bıraktı diğer acillikleri vurdurdu iğneyi kalçadan, yarım saat gözetim altı sonrasında iki ilaç yazıp gönderdi.
gecmis olsun emre aslina ben gelmek istiyordum ama ramazan malum haftasonu iftar davetleri oluyor oyuzden gelemedim kismet ama insaAllah yakinda gelir sizden biseyler ogrenirim... hafta iciolursa bana daha cok uyar