Arakadaşlar 1 saat kadar uğraşıp tuttuğum kefal ve ısparalar. Buyrun afiyet olsun Yem ekmek. Olta şamandıralı makina. Yer gökova Bu arada paket uzun klasik ona göre
kefale kısmet olupta bir olta atamadık şu yalan dünyada... tebrikler kardeş... şu mantarlı takımın hayrına tarifini yapsan da ben de bi deneyiversem... bir de kefal için saat kaç civarı uygun olur şu aralar... rastgele..
Burak guzel baliklar yakalamissin. Dikkatimi ceken kefallerin cins cins olmasi. Burda bir tartisma acmak istiyorum. Sorum su? Burak'in yakaladigi kefallerin kac cesit ve ne tur kefal olduklari hakkinda saglikli bilgi verebilecek var mi? Tebrikler Ustadim ,dahasina rastgele...
Hocam orda üç tür kefal var Birisi kocabaş(kimi terlerde sarı kanat derler) İnce uzun olanın buralardaki adı sümüklü(yada literatürde yalı kefali yada rus kefalide diyolar) Üçüncüde adi kefal işte.Şiş karınlı ve çamurla beslenenlerden
Şimdi bir parça misina alıyorsun.En alta çatal bi köstek atıp oltaları bağlıyorsun.Köstek düğümünün olduğu yere bir kıstırma kurşun takıyorsun.En üstede bir şamandra takıp balığın bulunduğu derinliği ayarlıyor ve oltayı denize atıyorsunAma namık'ın anladığı gibi makinayıda atmaAnlayan anladı :::::==============-K Bu tarz bişey işte