O yaşayan bir efsane.. O bir üstad.. O bir baba.. O bir pamuk dede.. O Vedat ABAYOĞLU.. Vedat ABAYOĞLU 26 mayıs 2012 Cumartesi gün 895 sokak no 13 hisarönü konak adresinde İzmir buluşması yapılacaktır. İzmir de sevenleri ile buluşacak olan Vedat ABAYOĞLU merak edilen av teknikleri ile bilgilerin yanında, ürün tanımı yapacaktır. Sevenlerine Balık Profesörünün Av Güncesi ve Vertical Jigging Yöntemi adlı imzalı kitabını ücretsiz dağıtılacaktır. İzmir li arkadaşlara ve şehir dışından gidecek olanlara duyurulur..
Keşke orada olabilseydim.. Elbet bir yerde Vedat abiyi yakalıyacağım ve yüz yüze tanışacağız inşallah Daha nice imza kampanyaları ve aktiviteler yapmasını diliyorum. paylaşım için teşekkürler.
Merhaba Üstadın sohbetini dinlemek çok iyi olacak. Mağaza adını söylemeniz mümkünmü bir de buluşma saatini öğrenebilirmiyiz. Teşekkürkler.Orada olacağız.
gönül ister böyle büyük bir usta ile tanışmak bilgi ve tecrübelerini paylaşmak çok yaşa vedat baba allah uzun ömürler versinreeling
Sevgli Barış Hakkımda yazdıklarından mahçup oldum.<çabalarım hep sizlere birşeyler vermek içindir. Bunda muaffak olabildimse ne mutlu bana. 26.5.2012 günü saat 10'dan itibaren orada olup sizleri kuçaklayacağım günü iple çekiyorum. Sevgimle kal