Büyükada-Heybeliada ve Kınalıada

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Yakamoz tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Herkese Merhabalar
    Arkadaşlar Kısmet olur ise bu pazar Büyükada-Heybeliada veya kınalı adasına ailem ile gitme niyetim var
    Buralarda kıyıdan ne tür balık alabilirim Bilgisi olan arkadaşlardan kullanabileceğim
    Yemler
    Takımlar
    Ve mekanlar
    Hakkında bilgi rica edicem
    Tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler

2. paul&shark

paul&shark özgür şeflek

Favori Kamış:
    Lineaeffe evtreme 180 cast
    Favori Makine:
    Okuma V System vs65a
    En İyi Avı:
    ben hiç büyük balık kaçırmadımki
    mustafa bey adaların hangisi olursa olsun arkasına yani marmaraya bakan tarafa geçmenizi tavsiye ederim oralarda durumun farklı olacağını sanmamakla birlikte şu sıralar çıkmakta olan istavrit sardalya hamsi ve çinekopa rastlamanız doğal olacaktır takım olarak çapari rapala yemli takım için bulabilrseniz istavrit ve mantarlı takım bulundurmanız yararınıza olacaktır bu mekanlarda avlanan diğer arkadaşlarında size yardımcı olacağına eminm
    şimdiden rastgelsin

3. hayali_53

hayali_53 yusuf

ben adadayım balık tam yanlamadı daha ama çapari denemekte fayda var ben daha denemedim ama tekneler alıyor. dendiği gibi arka yani yalovaya bakan taraflarda yemli de deneyebilirsin izmarit falan için.

4. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    Geçen hafta Buyuk adanın arka tarafında ki mesire yerinde dalış yaptım. Balık daha kıyılamamıstı fakat bu haftasonu artık iyice kıyı yapar. Çapari ile istavrit ve sardalya muhtemelen yakalanır. Yemli takım yapıp izmarite denemekte faydalı olur.