Herkese Merhabalar Arkadaşlar Kısmet olur ise bu pazar Büyükada-Heybeliada veya kınalı adasına ailem ile gitme niyetim var Buralarda kıyıdan ne tür balık alabilirim Bilgisi olan arkadaşlardan kullanabileceğim Yemler Takımlar Ve mekanlar Hakkında bilgi rica edicem Tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler
mustafa bey adaların hangisi olursa olsun arkasına yani marmaraya bakan tarafa geçmenizi tavsiye ederim oralarda durumun farklı olacağını sanmamakla birlikte şu sıralar çıkmakta olan istavrit sardalya hamsi ve çinekopa rastlamanız doğal olacaktır takım olarak çapari rapala yemli takım için bulabilrseniz istavrit ve mantarlı takım bulundurmanız yararınıza olacaktır bu mekanlarda avlanan diğer arkadaşlarında size yardımcı olacağına eminm şimdiden rastgelsin
ben adadayım balık tam yanlamadı daha ama çapari denemekte fayda var ben daha denemedim ama tekneler alıyor. dendiği gibi arka yani yalovaya bakan taraflarda yemli de deneyebilirsin izmarit falan için.
Geçen hafta Buyuk adanın arka tarafında ki mesire yerinde dalış yaptım. Balık daha kıyılamamıstı fakat bu haftasonu artık iyice kıyı yapar. Çapari ile istavrit ve sardalya muhtemelen yakalanır. Yemli takım yapıp izmarite denemekte faydalı olur.