Büyükçekmece Gölü

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında alidag tarafından paylaşıldı.

1. alidag

alidag alişan

Merhabalar 1 haftadır büyükçekmece gölünde menekşe köprüsünün orda avlanmayı deniyorum ancak hemen hemen hiçbir şey çıkmıyor büyükçekmece gölünde tavsiye edebilceğiniz şuan için en iyi avlan hangi bölge nereye gitmeliyim ? ayrıca takım ve yem olarak tavsiyelerinizde varsa sevinirim

2. superalli

superalli Ali DİNÇ

Merhaba,

Küçükçekmece olabilirmi acaba dediğiniz yer benim bildiğim menekşe küçükçekmece gölüne yakın. Eğer orası ise bahsettiğiniz yer orada balık yok fazla. Sadece Kefal olabilir oda belki.

3. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    kardesim sen kucukcekmece golunde avlanmaya calısıyorsun
    bu golde yaklasık 15 senedir av yapılmıyor yapılan avlarda yenilcek durumda
    deyil altın sehirden golu besleyen derelerde yuklu miktarda sanai atıgı oldugu
    icin gecmisyıllarda toplu olumler oldu bir turlu balık potansieli olmuyor arıtma tesisi kuruldu biraz goldeki koku azaldı hala verimsiz ve balık yakalancak gibi deyil daha onceleri turna sazan kızılkanat kaya balıgı avlanıyordu kefal de avlanıyordu menekseden denizden giren kefalı kanalda hemen tutuyorlar
    gozumle sahit oldum kanala giren kefal surusunun onune arkasını ag ile cevirim balık talanına sahit oldum: buyuk cekmece golu beylikduzunu gectikten sonra buyukcekmece de in ordan 15 dk yurursun henen yol kenarı:)

4. erolcinar13

erolcinar13 Erol

büyükçekmece gölünde, çatalca yolu üzerinde menekşe köprüsü var arkadaşlar.. arkadaşım orada israil sazanından bol birşey yok.. ama biraz daha zaman lazım. biraz daha havalar ısınsın..

5. gaspeth

gaspeth serkan

Merhabalar 1 haftadır büyükçekmece gölünde menekşe köprüsünün orda avlanmayı deniyoru

arkadaşım o köprüyü geçtikten sonra ahmediye yolunda karaağaç sapağı var .o sapağı döndükten sonra yolu takip et yol boyunda avcıları görürsün. gölün bütün balıklarını oralardan alabilirsin.Ayrıca menekşe hariç gölün her kıyısında balık var. Ama araştırman ve sessiz olan bir avlak bulman lazım. Daha fazla ayrıntı yazamadığım için üzgünüm. Rastgele...reeling

6. gkhn_kcmn

gkhn_kcmn gökhan

Favori Kamış:
    bosborus 4,20,dicle2,10
    Favori Makine:
    sılver700 mıtchel
    En İyi Avı:
    turna 3,5 kg
    küçükcekmece gölüne neden balık salmıyorlar tek tük kefal var

7. alidag

alidag alişan

merhabalarr ilginiz için teşekkürler , küçükçekmecede avlanmıyorum menekşe 'köprüsü' söylediğim yer menekşe değil , gaspeth söylediğin yere gittim dip takım şamandıralı takım mısır solucak hepsini denedim 3 ten 7 ye kadar ordaydım ve israil sazanı bile yoktu vuruş bile yoktu yaklaşık 10 15 kişi vardı ve bir kişi bile balık tutmamıştı heryere ağ gerilmiş hiç kimsenin denetim yaptığı yok burdada sazlı bosnadada terkos gölündede durum böyleymiş forumda iğne sayısı fazla yasak diye üyelere tavsiye veren uyaran herkes umarım bu duyarlılığını atılan ağlar içinde gösterir ve gerekli kurumlara şikayetleri yaparlar hiç kimsenin ne polis ne jandarma ne başka bir kurum karıştığı yok göller her geçen gün daha fazla kuruyor...

8. superalli

superalli Ali DİNÇ

Bak birşey daha öğrendik bilmiyordum doğrusu böyle bir yer olduğunu yanlış yönlendirdiysek kusura bakmayın arkadaşlar.