Merhabalar 1 haftadır büyükçekmece gölünde menekşe köprüsünün orda avlanmayı deniyorum ancak hemen hemen hiçbir şey çıkmıyor büyükçekmece gölünde tavsiye edebilceğiniz şuan için en iyi avlan hangi bölge nereye gitmeliyim ? ayrıca takım ve yem olarak tavsiyelerinizde varsa sevinirim
Merhaba, Küçükçekmece olabilirmi acaba dediğiniz yer benim bildiğim menekşe küçükçekmece gölüne yakın. Eğer orası ise bahsettiğiniz yer orada balık yok fazla. Sadece Kefal olabilir oda belki.
kardesim sen kucukcekmece golunde avlanmaya calısıyorsun bu golde yaklasık 15 senedir av yapılmıyor yapılan avlarda yenilcek durumda deyil altın sehirden golu besleyen derelerde yuklu miktarda sanai atıgı oldugu icin gecmisyıllarda toplu olumler oldu bir turlu balık potansieli olmuyor arıtma tesisi kuruldu biraz goldeki koku azaldı hala verimsiz ve balık yakalancak gibi deyil daha onceleri turna sazan kızılkanat kaya balıgı avlanıyordu kefal de avlanıyordu menekseden denizden giren kefalı kanalda hemen tutuyorlar gozumle sahit oldum kanala giren kefal surusunun onune arkasını ag ile cevirim balık talanına sahit oldum: buyuk cekmece golu beylikduzunu gectikten sonra buyukcekmece de in ordan 15 dk yurursun henen yol kenarı
büyükçekmece gölünde, çatalca yolu üzerinde menekşe köprüsü var arkadaşlar.. arkadaşım orada israil sazanından bol birşey yok.. ama biraz daha zaman lazım. biraz daha havalar ısınsın..
Merhabalar 1 haftadır büyükçekmece gölünde menekşe köprüsünün orda avlanmayı deniyoru arkadaşım o köprüyü geçtikten sonra ahmediye yolunda karaağaç sapağı var .o sapağı döndükten sonra yolu takip et yol boyunda avcıları görürsün. gölün bütün balıklarını oralardan alabilirsin.Ayrıca menekşe hariç gölün her kıyısında balık var. Ama araştırman ve sessiz olan bir avlak bulman lazım. Daha fazla ayrıntı yazamadığım için üzgünüm. Rastgele...reeling
merhabalarr ilginiz için teşekkürler , küçükçekmecede avlanmıyorum menekşe 'köprüsü' söylediğim yer menekşe değil , gaspeth söylediğin yere gittim dip takım şamandıralı takım mısır solucak hepsini denedim 3 ten 7 ye kadar ordaydım ve israil sazanı bile yoktu vuruş bile yoktu yaklaşık 10 15 kişi vardı ve bir kişi bile balık tutmamıştı heryere ağ gerilmiş hiç kimsenin denetim yaptığı yok burdada sazlı bosnadada terkos gölündede durum böyleymiş forumda iğne sayısı fazla yasak diye üyelere tavsiye veren uyaran herkes umarım bu duyarlılığını atılan ağlar içinde gösterir ve gerekli kurumlara şikayetleri yaparlar hiç kimsenin ne polis ne jandarma ne başka bir kurum karıştığı yok göller her geçen gün daha fazla kuruyor...
Bak birşey daha öğrendik bilmiyordum doğrusu böyle bir yer olduğunu yanlış yönlendirdiysek kusura bakmayın arkadaşlar.