Büyükçekmece Gölündeki En İyi Yer Neresidir ?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında apple08 tarafından paylaşıldı.

1. apple08

apple08 Ümit Çelik

En İyi Avı:
    2.250 Gram Rus Kefali :)
    Bugün büyükçekmeceye gittim , rüzgar vardı balık 0 :)

Sizce göldeki en iyi balık yapan yer neresi ? , köprünün ordan attım dip takımı takıldı , tümsek var geçtim öbür tarafa , kayalıklar var ordan attım dibe takıldı , bide mezarlığın orası vardı oraya gitmedim ,

Sizce En İyi Yer Neresi ?

2. fausto

fausto

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3kg
    Biraz geç oldu ama,o civardaki en iyi yer bahşayiş köyünün içinden tren yoluna giden yola gir.Tren yolu na kadar devam et.Oralar iyidir.

3. 00OOooONUR

00OOooONUR onur

Bu konuyu gördüm Arkadaşında dediği gbi şamandıralı takım kullanılacaksa tren yolu olabilir ama iri sazan almak istiyorsan hazarfen hava alanının alt kısmına ana göle yaylı olta ile veya kuspelı pret kuspeler oluyorya çok iyi sazan yapıyor netıce olarak 3 köstekli dip takımıda kullanılabılır 60 gr kursun ile yem olarak solucan takarsanız çok ırı sazan alamassınız genellıkle mısır kullanırım boğma takım denılen takımdan alırsanız ve mısırları takarsanız iyi verim alacaksınızdır bende 6 kamış var 3 ü mısırlı 3 tane solucanlı takım yaparım solucanlı takımlar klasık 3 iğneli dip takımı mısırlı olanlar kuspeli extra mısır lı takımlardır neticeyi soracaksanız 5 senedır orada av yapıyorum 5 kglık sazanlar tuttum yayın da yapıyor zamanı bellı değil denemek gerekiyor ufak balık tutcaksanız demır yolu yok ben ırı balık ıstıyoru mdıyorsanız dediğim yer iyi gunler rast gele havaların ısınmasıyla mayıs haziran arası gıtmenızı denemenızı onerırım balığı kesın alacağınız mevsım ıse hazıran temmuz arasıdır rastgele ...

4. MehmetKordan

MehmetKordan MEHMET KORDAN

Yavv kardeşim bu nasıl bir öneri sen nasıl bir avcısın!!

Mayıs-Haziran ayı ava yasak değil mi ?(15 mart -15 haziran )

Forumda bari yapmayın gidin avlanın ama gelip de burada yazmayın...

Ayıptır günahtır...Hayvanın havyar zamanı bari toplamayın..

5. MarjinaL_AvcI

MarjinaL_AvcI ALPER

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Power Liner 865
    En İyi Avı:
    YAYIN (5 kg)

Hadi yaptın, bari burada sanki iyi bir şey yapıyormuş gibi millete önerme...

6. Onur kardeşim, Mehmet'in söylediklerine ilaveten pres küspeli takımların yasak olduğunu, bir kişinin ençok 4 kamış ile ve her takımda ençok 3 iğne ile av yapabileceğini de hatırlatmak isterim.
    Belki sana abartılı gelecek ve kimsenin bu kurallara uymadığını düşüneceksin ama biz bir yerlerden başladık. Gel sen de aramıza ve kurallara uyalım, uyduralım.
    Ki.... "Büyükçekmece gölünde balık kalmamış, hayret" demeyelim.

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Amatör balikci belgesinin olup olmamasi birsey ifade etmez. Sonuçta parasi karsili satin alinan keyfe kamis bir olay. Gerisi tebligde yazdigi sekil.

8. rko

rko mustafa

Onurda yalan oldu :(

9. sedatyagci

sedatyagci Sedat

En İyi Avı:
    1.350 G Eşkina
    Büyükçekmece gölünde balık çok az kaldığı söleniyor büyükçekmcee catalca yolu bu sabah 04.00 ile öğlen 12:00 arası tek bir balık alamadığını söledi.

10. beylikduzu

beylikduzu seyda

büyükçekmece gölüne botu indirip takılabiliriz dimi serbest?

11. emrah polat

emrah polat emrah

merhaba seyda

evet büyükçekmece gölünde bot serbest bu aralar iri sazan çıkıyo 3 gün önce aldım