merhaba .. dün gece çekmece denemesi yapmak istedim. gürpınar daki piknik alanları hoşuma gitmişti. geceden bu şeridi biraz turladım .. gece 1 de gürpınar tarafında sabah ezanındada albatros ilerisi istavrit yaptı. kıraçalar dışında normal boyda istavritte fena sayıda deildi ..kıraçalardan yaralamadan çıkarabildiklerim geri iade . malesef bi kaçı kovada kaldı . gürpınar tarafında eşkina vardı alanlar oldu bende takım yoktu . çekmece albatros kısmında kefalciler vardı herzamanki gibi .sabaha karşı .. ve sabah suyunda kefale sarma olarak çok attılar. saat 5 gibi vuruş alındı.. ama gün ağırdıkdan sonra hiç vuruş yapmadı. ispari izmarit azda olsa çıkartıldı .. izmaritler iriydi. ama benim nasibim 1 kilo kadar istavrit oldu . not: pazar sabahı deniz kıyısında yer kapmak için geceden gelip kıyıda yatanlar yada çadır kurup içenler çoktu. gece 3-4 gibi albatros tarafında sahilde yürüyen balığa gelen vatandaşları rahatsız ediyolardı sözlü tahrik. hafta içi durum nedir bilmiyıorum ama cumartesi ve cuma geceleri biraz sıkıntılı.