Büyükçekmece-Güzelce Arası Balık Durumu

Konu, 'Bölgeler' kısmında neukill tarafından paylaşıldı.

1. neukill

neukill Volkan Erciyas

Geçen hafta Mimaroba tarafında ki Bababurnuna bir göz attık. Benim pek umudum olmamasına rağmen sülünes takıp 3 li dip oltasıyla Mırmır denedim ( ilk kez mırmır denedim buarada ) hiçbirşey tutamadım buda beni şaşırtmadı zaten. Orada ki bir kaç kişiye konuştum onlarda da birşey yoktu malesef. Bu taraflarda hangi balıklar tutulabilir. Galataya gitmek gerçekten yorucu olmaya başladı çünkü.Tavsiye verebilecek varsa merakla bekliyorum.

Saygılar

2. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    hedef balığın nedir ? o bölge benim bölgemde :)

3. neukill

neukill Volkan Erciyas

Yeni başladım öğrenmeye :) İstavrit alıyordum genelde galatada fakat sende Beylikdüzü tarafında olduğundan iyi bilirsin ki gitmesi gelmesi zor oluyor abi :) Buralarda ne kısmet olabilirse onu tutmak istiyorum, hedef diyebileceğim balığım malesef ki şuan yok yani :)

4. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    o bölgede istavrit için 10 gram kurşun açık yeşil - kavuniçi çapari ve bir mantara ihtiyacın var kıyıya paralel at. yavaş ama çok yavaş çek . arada kamışı hızlı çek haraket olsun. tutamazsan ara beni yardım ederim

5. neukill

neukill Volkan Erciyas

Tamam o tür bir çapari temin etmeye çalışayım hemen abi. Peki büyük balık için herhangi bir tavsiyen var mı ? İstavrit dışında nerede ne yapabilirim

6. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    mırmır -ispari yakalayabilrsin. bunun için teke yada kurt şart. mırmır lüfere beş basar bu arada tad olarak

7. neukill

neukill Volkan Erciyas

Tamam hemen araştırmalara başlıyorum Okan abi teşkkür ederim :)

8. neukill

neukill Volkan Erciyas

Mimarsinan limanda dalga kırandan yemli ne atılırsa hangi balık gelebilir bilgisi olan var mı ?