o zaman şöyle düzeltelim.... tam okun alt ucunda bi kuş var , gece oraya tünemiş albatros. onu göstermek için
Üstadım; Atalım....atmasınada Türkiyede Albatros varmı peki... (Reis bunları okuduğunda ben yandım valla...)
Vay Vay Vay Büyükçekmece Albatrosun haline bak. Ben buraya 20 sene önce hafta sonları denize gidiyordum. Meşhuuuuurrr ALBATROS. Topkapıdan otobüsler kalkardı "Albatrosa Albatrosaaaa" Bu halini hiç görmemiştim. Kansu bana eskileri hatırlattın, birden nostalji yaşadım. Vay Vay Vy içime bir hüzün çöktü yaşlanmışız beeeee
Yahu burası türkiye.. Denizden hint balığı çıkarda, gökte okyanus kuşu olmaz mı Türkiyede yaşayan birinin, Galata köprüsünde balık tutan sekiz ayaklı, kanatlı ve pembe bir fil görürse şaşırmaması icap eder. Kanser tedavisinde, zayıflayan (resmen biten, yokolan) bağışıklığı düzelten tek ilaç, SSK'lı hastalara verilmiyor. Olur diyelim, Ama eczacılar sendikası başkanı çıkıp "Bu ilaç verilmediği için kimse ölmez" diyor. Bir uçağa bir kadın elini kolunu sallaya sallaya, hiç bir güvenlik önlemine takılmadan biniyor, çocuklarını götürüp taa pilota teslim ediyor, size emanet diyor.. İşte böyle, özrü kabahatinden büyük vakaların bile havada cirit attığı bir ülkede, her şey olabilir derim netekim
Hocam o ilaç ta 1500Ytl mi neymiş. kim nası alacak o paraya onu. doktor diyor ki bu ilaç olmazsa bağışıklık sistemi göçer . yazıktır bu kadar insana, çok üzüldüm çok.