büyükçekmecede limit altı denetimleri

Konu, 'Genel Konular' kısmında king_barracuda tarafından paylaşıldı.

1. king_barracuda

king_barracuda

merhaba

geçen hafta başka bir konu içidne büyükçekmecede limit altı satışlarının denetimsizliğinden bahsetmiştim.

başka bir forum üyeside zabıtanın balık satıcısıyla idaa kuponumu sayısal kuponumu ne doldurduğundur yani bu kadar ortamın lakçkalığından bahsetmişti.

dün günlerden cumatesi büyükçekmece pazarı. pazar tezgahı kurulu zabıta limit altı lüfer satan tezgaın 5 -10 metre önünde 2 zabıta koyu sohbette.

bende pazardan gelicek yakınlarımı bekliyorum ..

gittim tezgahn ordan voltayı vurdum geldim çinekoplar tezgahta yap üstünde sarıkanatlar. limit altı dememe gerek bile yok .

kimsenin ekmeğine mani olmamak boşa ihbar yapmamak için kolaçan ettim.

arabama oturdum . 0212 885 2500 no lu numaradan belediyeyi aradım .. şikayet kaydını oluşturdum

saat 14 suları kayıt..

telefondaki bayan satandan çok alanda suçlu ama biliyosunuz dimieaaaaa.... dedi ..neyse dedim sustum..

saat 16 civarı yani 2 saat sonra zabıtalar tezgaha yaklaştı ..

aradaki 10 metre yolu iki saatte aldılar sanırım..

tamam dedim heralde bişi çıkar bu sefer. yaklaşıp konuya vakıf olalımki şikayetinizi dinledik gereğini yaptık diye arıyolar çünkü cevabı yapıştırıyım diye..

zabıta emmiler baya uzun kaldılar yaklaştım yaklaştım meğer bizim emmilerde almış çinoları para üstü bekliyolar.

şimdi satan suçlu.. belediyedeki kzıcağızda alan dahaa suçlu diye bastırdııda bastırdı..
    şimdi satan balıkçı alan zabıta..

yani bu iş şudur..
    yaprak döker (lüfer) bir yanımız ..bir yanımız bahar bahçe(satıcılar)

2. king_barracuda

king_barracuda

bugun tekrar gözden geçirceklerini belirttiler ...haftaya cumartesi pazarında bu manzarayla karşılaşmıcaksınız dendi. bekleyip göreceğiz

il tarımdan irfan bey cep telefonundan yemek saatinde ulaşılmasına rağmen konuyla alakadar oldu ..kendisine teşekkür ederim.

ilçe tarım ise uzuunnnnn bi değerlendirme yaptı telefonda uykum geldi desem yeridir.

24 saat başlarında duramayız geçen ay bilmem kaç denetim oldu ..

siz şikayet etsenizde bize araç tahsis edilmiyor gelemiyoruz.

bi kasa içinde çıkması gereken azam miktardan ağlara kadar geniş bi konuyu aydınlattı ..aslında sorduğum soru başkaydı ama telefonla bilgi almak isteyene fazlasıyla bilgilendiriyolar.

tek askıda kalan kısım adam gece 4 de iskelede balığı kamyonlara yüklüyor. sen geliyosun 8de mesain başlıyor ayda 30 kez denetlesen nolur ..

bunun dışında il tarım su ürünlerinden bugun öğlen itibarıyla ilçeye ordanda belediyelere gitmek üzere tekrar bir mesaj gönderiliyordu.

bilgilerinize.