Geçtiğimiz Pazar günü Vural hocam ve ailesi ile yine ortaklaşa aile dostumuz ve komşum Recep bey ve ailesi ile birlikte 3 aile piknik amaçlı olarak Afyon-Eskişehir arasındaki ve bizim hemen her hafta sonu ailece gittiğimiz çam ormanı içinde bulunan küçük şirin bir gölete gittik.Oturacak yerimizi hazırladık hanımlar hazırlıkları yaparken bizlerde oltalarımızı alarak göleti adeta istila etmiş kırmızı renkli havuz balıklarının içine salladık.Benim küçük kızım Burcu,Vural hocamın oğlu Osmanpaşa'da birer olta ile ava katıldılar O gün sonuna kadar yaklaşık 80 civarı balık yakaladık gün sonunda ise kızım burcunun tuttuğu 3 ve vural hocamın tuttuğu bir kırmızı balık dışında diğerlerinin tümünü suya geri iade edip kırmızı olanları Vural hocamın evinde boş duran akvaryumunda beslemesi için yol torbasında ambalajlayıp akşam geri döndük. Vural hocamda belki akvaryumundaki resimleri bizlerle paylaşır buradan Bölgeden bazı resimleride sizlerle paylaşmak istedim Rast gele... Gölden manzara Tek ben Vural hocam ve ben
abi akvaryumdaki balıkların resmini aksam eklerim sende bana msn den diğer resimleri gönder bir ara olurmu.