Buz Alti Sazan Ordusu

Konu, 'Videolar' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Noel tatili nedeniyle kayinvalidelere gelmemle Wörnitz nehrinin tamamen buz tuttugunu görüp hayal kirikligina ugradim. Ama yine de pes etmeden internetten buz altinda avlanma tekniklerini arastirirken asagidaki videoya denk geldim :) Yok böyle nefis bir görüntü.. Buzun alti kocaman bir sazan ordusuyla kayniyor :) Ve isin ilginci hepsi de oldukca hareketli görünüyorlar :) Bakalim cumartesi günü av raporlari bölümüne birseyler ekleyebilecek miyim? :)

Herkese selamlar, sevgiler..

http://uccrow.blogspot.com/2009/12/carp-under-ice.html

http://www.youtube.com/watch?v=Ae-SJTNMRlA

2. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    başarılar ve de iyi şanslar

3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Gerçekten etkileyici,insanın kanı kaynıyor.Buz raporlarını da bekiyoruz Uğur abi :)

4. carphunters

carphunters sebahtin

Favori Kamış:
    shimano, fox, kryston, jrc, korda, esp, garmin, nutrabaits, pelzer, chub
    uğur eline sağlık buzun kırılma tehlikesini göze alarak bu görüntüleri bizimle paylaştığın için teşekür ederim
    cumartesi günkü av içinde başarılar

5. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Benim bildiğim kadarıyla sazan suyun sıcaklığı 4 5dereceden daha aşağıya düştüğü zaman tekrar hareketlenmeye başlıyor. Buda ona güzel bir örnek olmuş sanırım. size rastgelsin raporunuzu sabırsızlıkla bekliyorum..

6. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Sagolasin Koray :) Sansa cidden ihtiyacim olacak :)

Cok sagol Erdem :) Uzu süredir baliga gidemedim, kanimin nasil kaynadigini anlatamam :) Gözüm buz muz görmüyor :)

Cok sagol Sabri, ama yanlis anlasilmasin bu videoyu yukarida söyledigim gibi buzlu ortamlarda balik avlamak icin arastirma yaparken internette buldum.. Ben cekmedim :)

Cok sagol Mert. :) Gercekten oldukca hareketli görünüyorlardi .. Baklim burdaki sazanlar da öyle mi?

7. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Uğur abi elini çabuk tut senin avına göre bende sazana gitmeyi planlıyorum :D :D

8. reos_mow

reos_mow salih

Favori Kamış:
    parcali kamis
    Favori Makine:
    shakespeare cypry carp 3.60 3lb spro long cast
    En İyi Avı:
    -
    buzun altinda akinti devam ettigine gore sazanin hareket etmesi normal bence balik biraksa kendini nereye gider allah bilir

9. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Merhaba Mert,

Dün yagmur bol bol yaginca durum icinden cikilmaz bir hale geldi.. Buz yer yer eridi ama kiyiya yapisik kalan bir kisim oldukca sert ancak üstüne de cikilmayacak derecede bir kivama geldi. Ama bu durum bu sabah yasadigim gibi balik tutmayi imkansiz hala getirdi. Sabah 9 gibi kasigi sallamamla cok güzel bir turnanin oltaya yapismasi bir oldu. Ama turna buzun altina dogru kacinca misina buzun erimis kismini da keserek iyice buzun icine oturdu :( Misinayi kurtarmaya calisirken de haliyle yakisikli turnamiz uzadi :) Sazan icinde attigim misira bir iki vurus almama ragmen baligi tutsam da kiyiya cekme sansim cok az oldugu icin balik tutmaktan vazgecip en sonunda sezonu kapattim. Zaten 1 ocaktan itibaren Almanya'da sazan haric neredeyse tün baliklarin av yasagi basliyor.. Anlayacagin bu senenin son avinin pek tadi olmadi :)

Selamlar,sevgiler..

Son düzenleme: 26 Aralık 2009