Benim gibi hayatı boyunca hemen hiç kar görmemiş bir İzmirli için inanılmaz güzellikler bunlar abi, çok güzel bir paylaşım olmuş bence, teşekkürler
Nuri abim benim , yine deklanşörünü konuşturmuşsun, sen avcılığı bırak doğa fotoğrafcılığına başla derim .
Her birimizin etrafinda,günde binlerce ilginc kareler olusur ama biz görmeyiz,ne hikmetse senin gözlerin görüyor be Nuri kardes bu kareleri,bunun adina ben kalp gözü diyorum,hayati seven ve cok mutlu biri olmalisin,kalp gözün acik oldugu icin. Nuri kardes sana almanyadan kucak dolusu sevgiler iyiki varsin bu sitede,bizlere bu kareleri sunuyorsun...
Oldum olası senin fotolarına hasta olmuşumdur.Nuri abi bugünlerde bende makro çekimler yapıyorum.İnşallah en kısa zamanda paylaşacağım. Bu arada Feridun Arı abi selamımı yolladımı sana?
İnsanoğlu doğanın dengesini bozmakta bu kadar kararlı olmasına rağmen,tabiat ana ne kadar bıkmadan usanmadan hala güzelliklerini bizlere sunmakta cömert davranıyor.İnşallah yıllar sonra yeryüzünün her tarafı bu resimlerdeki gibi olmaz yada tam tersi çöle dönmez.Bir yerde okumuştum bu güne kadar yeryüzüne düşen hiçbir kar tanesinin şeklinin birbirine benzemediğini.Abi görsel şölen için çok teşekkür ederiz.
Bu karelerin hepsi birbirinden güzel,harika bir çalışma.İnsan böylesine güzellikleri görünce gerçekten ferahlıyor (bende böyle bir etki yaptı)...Ellerine sağlık,emeğine sağlık...
Karanlıkta, Nuri abimin ellerinden gelen ışıkları görmek ne harika. Her huzmesinde binbir renk, beyazlar içine gizlenmiş ahu gözlü ceylan. Teşekkürler abim
Sana kardanadam da yapacağım Eran, söz. Micro dünyada macro, yahut tersi. Hemen yanıbaşımızda, gözümüzün içinde; diğer yandan en uzakta, en bilinmezde. Sana da kardanadam yapacağım Bahti, söz. Resim; nesne, renk, perspektif, fon, ışık, kontrast ve uyumum binbir hali bir kompozisyonda dile gelecek ki resim ola? Av; uçsuz bucaksız deryada tırnak büyüklüğündeki kancayı bulacak ki av ola? Fotoğrafçılıkta bir çeşit avcılık abimiz. "güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır" Güzeli gören gözler, siz saygıdeğer abimizde. Kalp gözünüz şen olsun abim. Fotoğraf dünyasına ilginin olduğunu biliyorum. Kendi enfes dünyanı duyumsamanı ve bizlerle paylaşımını hasretle beklerim Halilim. Sıcak kalbinin selamın aldım, binlerce teşekkür ederim. Nurim, herbir kelimen gönlünden taşan nur, çar etrafımız pir nur. Değerli dostlar var olun. Dünya gözünüz hep güzellik görsün. Gönül gözünüz aydın olsun. Selam ve sevgilerim, candan teşekkürlerim her birinize. Lütfen kabul buyurun.