Uzun zamandan beri Balik tutmaya gidemiyorduk bu senenin acilisini Wiestalstausee de yabtik. Bir Alabalik yakalayabildik.
Zevk bu işte biraz soğuk zevkte olsa bence çok güzel inşallah birdahakine daha güzellerini yakalarsınız ...
Çok keyifli görünüyor. Kar var, sandalye v.s. var, aç deliği tut balığı, harika görünüyor. Balığınız da gayet güzel. Tebrik ederim arkadaşlar. Bu arada, yine bizi bu güzel manzaralarla (ki kar manzarası en sevdiğimdir.) bizleri buluşturduğunuz için teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Daha da bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin.
Değerli arkadaşım,o görüntüleri görünce burada beni bir üşüme aldı.Çok güzel bir manzara ama bir de yaşayana sormak lazım değilmi?Ellerine sağlık.Paylaşım için teşekkürler.
Tebrikler gerçekten çok güzel bir paylaşım bu buzda balık avlamanın en güzel yanı , tekneye ihtiyaç duymadan ve kol kaslarınızı çalıştırmadan derin suya olta atmak olmalı
Müthiş bir keyif tebrik ediyorum öncelikle. Genişlettiğiniz alanda balık olduğunu nasıl tespit ediyorsunuz? daha önce gittiğiniz bir bölgemiydi yoksa balık bulucu falan mı kullanıyorsunuz? Selamlar.
Murat kardes bu gittigimiz akarsuya fazla gidmedigimisden sansimisi herangi bir yere delik acarak denedik.
Yok bu sefer kancaya üc tane kurt arti hasir alabalik yemleri var hamur gibi degisik renklerde beyaz gibi olanini kullandik.
gerçekten keyifli bir olay olsa gerek deredeki bütün balıklar senin deseler ben güvenipte tutamam buz üzerinde kafamda acaba ne zaman buz kırılacak diye düşünmekten