Hepinize selamlar sevgiler.Yazdan bu yana av yapmadığım için forumlarada pek katılamadım,en sonunda kar buz demedim gölüme gidiyim dedim sonuç sıfır ama güzel hava ,güzel manzara balıkçı başka ne ister? ( trofe ister ) Bazı yorumlardan tatlısu kefallerinin ocak şubat aylarında iyi av verdıklerını duymuştum bu yuzden bir deneme yapmak istedim.Ya buz tutmuş sulardan (dikkat ederseniz gölün tüm kenarlarında 4 m genişliğinde buz tabaksı vardı )ya yakın zamanda yağan kardan balığa rastlayamadım.Avımda 0.16 misina 2numara meps kaşık ,ciğer ve rapala kullandım.Elime geçen size gösterebileceğim kısa bir at-çek videosu .İnşallah güzel trofellerle dönerim bu raporlara. http://www.youtube.com/watch?v=819RsuoTr-o
Burak isviçre alplerinde gizli bir gölette gibisin,sanki her an iri bir somon oltanı ikiye katlayacakmış gibi.rastgele kardeşim balık herzaman bahane
Burak kardeş kullandığın malzemelerin aynılarıyla bugün bende düzce hasanlar barajında temiz "hava" alıp geldim.olsun temiz hava da iyidir.
Burak ozlettin , hem de cok ozlettin. Vallahi video harika olmus.Her seyin kisa bir ozeti gibi.Eline saglik. Balik olmasa da bize senin dostlugun yeter.Lutfen eksik etme.Arada sesini solugunu duyalim... Gorusmek dilegiyle bir dahakine rastgele degerli dostum.
Burak gerçekten harika bir yerde adeta şahane bir klip çekmişsin. Arkadaşlara katılıyorum. Her şey nasip kısmet işi. Baharı iple çekiyoruz. Senden de güzel haberler bekliyoruz. Selamlar..
Evet burak abi bayadır görmedim seni sende balıkları görmemişsin ben seni gördüm sen balıkları gene göremedin inşallah bir dahakine görürsün
Çok teşekkürler Hüseyin abi sözlerin için.İnsallah daha sık yazıcam.Bende özlüyorum muhabbetınızı çok
burak ben bu videoyu yeni gördüm kardeş gerçekten çok güzel hazırlamışsın ellerine sağlık inşallah birgün bu videolarını güzel balıklarlada süslersin