38 senelik ömrümde (eğer bir aksilik olmazsa) ikinci kez tatil yapacağım. Önümüzdeki ayın 19'da çıkacağım bu tatilde;güneş,kum,bikini,dikini,mikini,kumsal,yontsal,hanzosal,tensel görmek istemiyorum. İstediğim çadır tatili,nehir,balık. Net'te girdiğim bütün şeyler ya deniz içeriyor ya'da çöl. Varmı sizin önerebileceğiniz bir yer. Bende biliyorum çadırı sırtlanıp istanbulun bir göl veya deresinin kenarında kamp yapmayı. Ancak üç harfli arkadaşlar ve dört ayaklı havlayanlardan tırsıyorum. Evet yaş 38 ama tırsıyorum Allah kınayanlara bol tırsmalar versin ama durum bu. Şimdi sizden tavsiye bekliyorum ya tavsiye verin. Ya'da sonsuza dek susun.
Dört ayaklı canlıların olmadığı bir nehir avı imkansız siz resmen imkansızı istiyorsunuz kolay gelsin
hem nehir olacak hem doğanın içinde olacak hemde çakallar olmayacak sizce bu nekadar mümkün birtek olanak var oda kurbağalı dere veya alibeyköy deresi olur
Bak tanıyanlar ne güzel cevap veriyorlar. Aslan gelsin,Kaplan gelsin,Kurt gelsin B.k gelsin püsür gelsin ama Köpek gelmesin. Sağol Nuri kardeşim ömrün uzun olsun.
Kardeş hayırlı olsun, 2. tatil seferin gönlünce olur inşallah. Tavsiyede bulunamayacağım ancak bir cümle de yazmadan olmazdı di mi? Umarım "gülcemali" kızdırmamışımdır. Not: Kilicbey'i bekle, o her duruma her türlü tavsiye ile mücehhezdir. .
abicim kemer burgaz çiftalan köyünü geçince orda sorsanda olur vardığında sağ tarafta bi göl var turna ve sazan yapar orası uygun bence ii tatiller
abi nacizane fıkrım 1 kg. kıyma gelen köpege uzat 5 dk. içinde en kralı uysallaşır. ama 3 harli arkadaşları ne yaparsın bılmemTamam bende sustum.
Kardeşim öyle birşey istemişsinki , hem dede olacak hem torunu olmayacak hem gelin olacak hemde damatı olmayacak , vallahi Nuri abim benim , deminden beri düşünüyorum böyle bir yeri , var var daaaa bu seferde iki ayaklı olan cinsi çok,üç harflilere gelince , benden sağlamından bir selam söylersin, onlar beni çooook iyi tanırlar. Neden acaba bir köpek görünce kardeşim ve yanımızda çalışan kıvırcık İsmail aklıma gelir bilmemki
deli deliyi gorunce comagini saklarmis,bu soze gore korkunuzun uzerine gidin,artik kopektenmi,cakaldan mi neden korkuyorsaniz uzerine ciglik atarak sopa tas ne bulursaniz hucum edin,bence bu iyi bir terapi olacaktir(ADEM BABA,Amotor pisikolog.)
nehir degilde gol baraj tarzi bi yere gitmek isterseniz trakya gollerinden birini secin derim. tekirdag taraflari gibi
Batı Karadeniz...Dere deniz orman nehir aklına ne geliyorsa hepsi orada...Kefkenden-Akçakoca ya kadar kıyı boyundan google earth tan bak yerini belirle hep çadır kampları mevcuttur oralarda...
3 harflilerin hiiiç şakası olmaz, benden söylemsi, tedbiri elden bırakısan çok kötü fena çarparlar, yakın tecrübelerle sabittir, aman dikkat...