Çadır tatilinde proje değişti. Köpeksiz köy,değneksiz Cemal olayından ötürü. Yeni kararım şile'de çadır tatili. ayın 19'da başlayacak olan bu tatilde tabii'ki birinci hedef balık. Şimdi soru bir. Şilede denize yakın nerede çadır kurabilirim.? Soru iki. Ne tür balık tutabilirim, nerede tutabilirim.? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Abi biz aysonunda Antalya Adrasandayız kardeşim ve bir arkadaşıylaİlk önce Erikli Danişment kampını önerdiler ama pahalı idi Adrasanda Rahmi's Otelde çadır kurmak 10 lira daha uygun geldi bana...........
Abi birde Kömür limanı varmış Gelibolu Saroz da ama kamp alanı degil haftasonu kampçılar dalgıçlar dolduruyormuş orayı....
Şile de denize en yakın Kumbabada çadır kurabilirsiniz,hemen altınızda denize kavuşan derede sazan,çapak ve dere ağzı kesiminde biraz sabır ile iri deniz kefalleri yakalayabilirsiniz.Yalnız şu anda son yağmurlar nedeniyle dere bulanık bunuda dikkate almanızı isterim.Birde forumlardan öğrendiğim kadarıyla dere ağızları levreklerin yemlenmeyi sevdiği meraların başında gelirmiş,şansınıza levrek bile avlaya bilirsiniz.
2-3 hafta önce ağvadaydım, bu mevsimde oldukça kısır bir deniz. Zaten insanlar sahile akın etmişken olta atmanız da çok zor. Emin beyin bahsettiği kumbabadaki dere ağzına hiç gitmedim fakat sitede orada avlanan bir arkadaşımız daha var ve bereketli olduğunu söylüyor. Şimdiden iyi tatiller..