Ben, İsmail Dayım, arkadaşım Cengiz le Cuma akşamı saat 21 de yola çıktık.Bandırma dan erdek yoluna girdiğimizde yağmur yağmaya başladı Çakıl a vardığımızda yağmur hızını artırdı yağmur dinene kadar bekledik saat yarım gibi yağmur dindi İlk işimiz teke toplamaktı tabi (Erdal abinin kulaklarını çınlatık geçen sene çok yardımcı olmuştu )Teke işini halletikten sonra Kısa mendereğin olduğu kısma gittik Son hazırlıklarımızı da yapıp Attık ağzına takılsın boğazına diyerek Salladık oltalarımızı saat 2:00 civarı Dayım ilk eşkineyi çekti 200-300 gr civarında bizim oltlarda tık yok Saat 4:00 civarlarında benim şamandra gömüldü hemen makineye sarıldım Harika bir şeydi bu kuzu kuzu yarım saat sonra da birtane daha çektim dayım küçüklerden 3 tane yakaladı saat 5 de balık kesti bizde avı sonlandırdık Benim için çok güzel bir av oldu Burdan Erdal abime çok teşekkür ederim Verdiği değerli bilgilerini harfiyen uyguladım işte sonuç Boynuz kulağa geçermiş demi ama
Maaşallah Serdar çok güzel av çıkarmışsınz.Biz hava bozuk diye kılımızı kıpırdatmadık. Keşke irtibat kursaydık da bir acı kahve ısmarlasaydık size.Hem belki kısmetiniz bize de bulaşırdı. Devamını dilerim ,rasgele.
serdar güzel bir av olmuş tebrikler geçenlerde erdalla gittiğimizde dikkatimi çeken 15 arabanın 12 tanesinin bursa plakalı olduğu demekki bursadan baya gelen var çakıla
Tebrik ederim,çok guzel balıklar.. Ben hiç eşkina yakalamadım ama Erdal ın sözü var birgün geleceğim yakalatacak bana(umarm )..
Serdar tebrik ederim Güzel bir av olmuş.. Afiyet olsun Sen şimdilik Çakılda antreman devam et..İyice olunca ben sana eşkinenin direk adresini vereyim.Dediğim gibi kahveci Ersine uğrasaydın Tarif edecekti tam yeri sana Birdahaki sefere inşallah