O Siseleri Yani Basinizda Balik Tutarken Gorebileceginiz Plastik Boncuklu Hava Tabancasi Atisi Yaptiranlar Dizip Silahla Atis Yaptirip Kirdiyolar Yuzde 80 Bunlar Yuzunden Oluyor
çok süper bi konuya deginmişsiniz bence bu şişeleri kıranlara denk gelirsek bu şahısları şişeleri kırmadan önce uyaralım sonrada şielerle onları kaynaştıralım bi kaçtanesi bu şekilde dolaşırsa digerlerine ibret olur sol ayagımda böyle bir densiz yüzünden 19 dikiş izi hala duruyor kıran birini denk getiremedim acısını çıkarmam lazım size denk gelirse nolur haber verin çok makbule geçer sevgiler
bende gölde avlanırken geçen sene yazın sular bir hayli çekildiği için gölün iç kısımlarına kadar yüreyerek gidiliyordu genelde ayakabısız belli bir derinliğe kadar gidilip atış yapıyorruz fakat o kadar çok kırık şişe sağlam şişe yada teneke içecek kutusu varki inanılmaz yani bunu içiyorsun niye kırarsın niye atarsın arkadaş koy bir torbaya at bir çöpe ne içmesini biliyoruz ne yemesini
Koral dostum, şimdi Büyük Üstad Aziz NESİN den açıcam konuyu...alıp başını gidicek...Ne de güzel söylemişti o cümleyi....
dün miting için istanbula gitmiştim arkadaşların gelmesini beklerken 6kişilik bir gurup bir soda şisesini tam yolun ortasına vurdu kırdı içim içimi kemirdi neden böyle insanları benim karşıma bandırmada çıkarmıyon diye
Maalesef çok var arkadaşlar ,yerler ,içerler temizlemden giderler bir sonraki hafta gelirler ay efendim çok pis tamizlemezsen öyle olur tabi doğayı sevmeyen kendinide sevmez , yapmayın ,insan olun çevrenizi temiz tutun
Bu şişelerin geri dönüşümlü olduğunu ve kullanıma tekrar kazandırmanın bir yurttaşlık görevi olduğunu anlayabilseler hem amatör avcı hem doğa savaşçısı hemde iyi bir insan olurlar.
malesef çok vurdum duymaz insanlarımız var.adamlar kalkıpta şişeyi taaaaaaaaaaaa geri şehire götüremiyorlar ama dolusunu getirirken iyi.hiç bişi yapamadı bir köşeye yada çalı arasına falan sıkıştırabilirler.dedim ya vurdum duymazlıktan ve kendilerine ve diğer insanlara saygısızlıktan başka bişi değil.Bi düşünsenize bir aile sahile yada pikniğe gidiyor tam herşey yolunda istediği gibi eğleniyor ve bir anda küçük kızının ayağına cam saplanıyor.kızının acıyan canınamı yansın güzel gününün zehir olduğuna mı yansın.birde DAYIDIRLAR haaa bişeyde dedirtmezler kendilerine.......güzel doğamızın çocuklarımıza aynı güzelliğinde kalması dileğiyle...............