arkadaşlar özel bir sistem ile cam rapala imalatına başlayacağım ve piyasa da 20-25 tl ye satılan cam rapalayı 7-8 tl ye ve hatta biraz daha aşağıya çekeceğim. bu sebeple bana eğer bileniniz var ise türkiye çapında balıkçılar hakkında adres veya telefon verebilir mi? ya da büyü bir distrübütor? aylık üretim adedim 30.000 i bulacak gibi.. tüm alt yapı hazır olmak üzere.
Aylık uretım sayısı guzel ama ılk cıkan urunlerın test edılmesı lazım. pıyasada 20-25 satılan cam rapalanın toptan kaça alınıp satıldıgını dusunmek lazım daha dogrusu ılk uretıciden toptancı kaça alıp kaça satıyor onu dusunmek lazım dıyelım sen 6 ya verdın toptancıya toptancı 10 lıra dedı av bayiisi geldı 10 lıradan aldı son kullanıcıya sattı 15 lıraya .. arada 5 lıralık fark varsa zaten bu uretım rakamlarını tutturman zor ama genede sana cok buyuk bır maliyeti yoksa dene derım . aklıma gelen bı kaç buyuk toptancıyı yazacagım umarım faydası olur fakat bunlar senın verdıgın fıyat uzerınden urun almaz genelde kendı verdıklerı fıyat uzerınden mal alırlar bunuda dıpnot olarak dusmek ıstedım gelelım firmalara Kısık marmara balıkçılı kaptan balıkçılık Lodos balıkçılık Yaşar av Remixon Çağrı balıkçılık aklıma ılk gelen bunlar numaralarını ınternetten ogrenebılırsın sımdıden Girişimin için başarılar umarım her sey gonlunce olur
hayırlı olsun Şimdiden Hayırlı Olsun inşallah hayırlı olur neden olmasın tabiki farklı fikirler olması gerekir
Ben şöyle bir teklifte bulunayım; Prototiplerden site sakinlerine hediye/uygun fiyat ile gönderin, testlerini bizzat müşteri yapsın, tavsiyeler / yorumlar üzerine değişiklikler yaparsınız.. Ne dersiniz? Şahsen ben kullandığım rapalaların boyalarının dökülmesinden son derece rahatsızım, yerli üretim cam rapala (hele ki fiyat da cazipse) seve seve deneyebilirim.
sizin imalat şeklinizi özel yapan nedir? sadece aradaki fiyat farkımı yoksa dünyada ilk defa yapılacak bir üretim stilinimi kullanacaksınız?
hocam dünyada olmayan tamamen farklı bir üretim mantığı kullanacağım. yapacağım cam rapala gelibolu rapalası. yani gagasız olacak. Testler içinde üretimini yapmaya başladığım anda sizlere dağıtırım. tabii karşı taraf ödemeli ) ne de olsa belki 500 belki 1000 artık kim isterse.. rakam böyle olunca herkese kargoyu malesef karşılayamam. tabii ki sizlerden gelen yorumlara bağlı olarak değişiklik yapabilirim. Bu arada kullanacağım iğne standart 3 lü olmayacak. marka iğne kullanacağım büyük ihtimalle OWNER.. benim yaptığım cam rapalalara millet dua etmeli küfür etmemeli ) Fiyata gelince özellikle düşük tutabilmek için gerekirse kendim dağıtımını yaparım veya siz değerli dostlarımdan bölgelerinize dağıtım için faydalanabilirim. Tabii şu an üretim için hazırlıklar devam ediyor. biraz zaman alacak ama fazla da değil.. Lütfen bunu ticari pazarlama vb. olarak düşünmeyin. çünkü henüz olmayan bir şeyin satışı olmaz. ) bir de bu tip bir üretim olduğu anda sayın forum yönetimiz ile de irtibata geçip konu hakkında foruma uygun olarak neler yapabiliriz bunlar ile de ilgili olarak fikir alış verişi yapabiliriz. Saygılarımla.
Balık malzemesi satan bir abimiz var walla turnada ne netice çıkar bilmiyorum ama tutarsa sağlam satar derim. İrtibatlandırabilirim sizi.
bu cam rapalanın boyu ve kalınlığı kaç cm olacak ağız yapısı mevcut cam rapalalar gibimi olacak camın içeriği mevcut sahteler gibi yapıştırma mı olacak saygılar
arkadaşım çok güzel olur. diğer konu ise standart cam rapala gibi olacak. iç tarafta yapıştırma + başka malzeme kullanılacak boyut olarak 2 tip çıkartacağım ilki 4,5 cm 2. si 9 cm. 3 tip olarak bunların daha büyüğünü çıkaracağım ama o biraz daha ileride. ağırlıkları hakkında da prototip çıkmadan bişey diyemem.
emir dostum 4,5 cm daha ince olacak ve 3 lü iğne değil tekli hırsız iğne bulunacak. zargana vb balıklar için