Buğün Karaköy ekibi ile çamlıbahçeyi işgale gittik,Resmen işgal ettik yine doğan abi halil abi ibrahim abi ve süpriz misafir metin1992 ile çok güzel bi organizasyon havasında bişey yapmaya çalıştık kah balıktuttuk kah çay içtik gırgır şamata bir günü yedik bitirdik ama hepimiz mutlu ayrıldık balıktan çünkü herkesde kişi başı 5 er kilo balık vardı belki biraz geçmiştir balıklar pek randımanlı olmasada 3 er 5 er 10 ar geldi ama bir an olduki tam tamına 20 dk hiç balık alamadım Nazar değdirdiler o yüzden ya ben pek fazla lafı uzatmayım yazacak bişey bulamıyorum Hepinize rastgele Ben canım istavritlerimle Buda Doğan abi Buda bizim Metincik ... Buda çinekopum sirkülere ve vicdani sirkülere uygun Buda başka çinekop ile ... Buda başka Buda birinin kovasıydı ama kimin ortada 20 tane kova vardı Bazen kendi kovamı bile şaşırdığım oluyordu ama önemli değildi bizim aramızda hiç bir zaman balığın lafı olmadı olmazda herkese rastgele ...
Buğün 15:30 dan sonra beyaz iğne koyu yeşil kırmızı beyaz sim turuncu organze yeşil düz sim beyaz organze kırmızı mavi sim deli gibi yedi balık ...
Alparslan tebrik ederim kardeşim.Yine şovunu yapmışsın.Ben Emirgan'dan Çetin en son Galata 'da Burhan abinle bana akşamüstü eve dönmeden önce takım yapmıştın belki oradan hatırlarsın.Cumartesi Kalender'e gideceğim beklerim.
Gökhan hocam çamlıbahçe Beşiktaşdan sarıyer e giderken bebek merkeze varmada BP benzinlik var. BP nin tam karşısındaki 100-150 mt bir alan var işte orası.doğru anlatım bilen varsa bilemem benden bu kadar
Kemal abi palamutlar ne oldu Ararımbak ona göre çıldırtırım sizi Bu arada beklenmedik bir olay oldu anlatırım sonra sana urfa da iptal olabilir fakat haftasonu ne olacak bilemem...
Sağol Alparslan hala işteyim sen her gün balık tut biz seni buradan seyredelim vallahi insanın içi gidiyor.Hele bir evlen çoluk çocuğa karış evde çocuklar mama beklesin bakalım bu kadar balığa gidebilecekmisin.O zamanda ben emekli olurum ben her gün giderim sen de işten bizim raporlara bakarsın artık Hadi kardeşim görüşürüz,bizi raporsuz bırakma. Sağlıcakla kal...