Değerli forum dostları; 25 Aralık Çanakkale Kireç Ocakları Mevkiinde kıyıdan balık avı raporumuz resimlerle sunmuştum.Bu ava ait çekmiş olduğum videoları da birleştirerek aşağıdaki linkte paylaşıyorum.Ben amatör ruha sahip doğa ve balık avı tutkunu sıradan bir doğa gönüllüsüyüm..Paylaşım, etkileşim adına buradayım.Hiç bir iddiam yok.Herkes yaşadığını bilir.Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.. Not:Video müziği Vangelis Oceans albümünden.Deniz tutkunlarının dinlemesini öneririm.Video için resme değil lütfen linke tıklayınız. http://simaybirce.net/balik/balikavi_25122011.wmv
değerli arkadaşım paylaşımınızı izlerken çok eski yıllara heybeliadada yakaladığımız izmarit ve isparilere daldım ,çok samimi emek kokan ve maceracı ruhumuzu coşturan video olmuş elinize emeğinize sağlık.:thumb:
İskender Bey, 1979 lu yıllarda Büyükada'da iskelede ispari ve lapin yakalardık.Eski fotoroman ve teksas tommiks satardık..Hey gibi yıllar.İnsanın insanla mutlu olduğu güzel yıllar.
Tebrikler güzel av olmuş. Balıklar temizlenip bagırsakları çıktıktan sonra bile taşın üzerinde kafa kuyruk sallıyor eminim tavadada zıplamışlardır
İzmarit karagöz nefis görüntüler, bi an kendimi orda hisssettim, hatta orda olmayı çok istedim.. çok güzel vakit geçirmişsiniz belli.. avlarınız daim olsun :thumb:
Resim cok güzel manzarali ama Video cerceveyi doldurmus, cok güzel olmus, umarim daha cok güzel videolariniz olur reeling
Yusuf Bey Çanakkalemizin manzaralarına doyum olmaz.Biz amatörce çekip kurgulamaya çalışıyoruz.Ancak buraları gelip görmenizi isterim.Benim için adeta bir terapidir.
iyi aksamlar kolay gelsin tolga abi ben subat ayında balık tutmaya gelicem bana hangi takımları hazırlamam gerektigini yada zamanınız müsaitse bana yardım edebilir misiniz takım hazırlamamda?