Merhabalar Her sene olduğu gibi bu yılda Çanakkale yolcusuyum. bu akşam yola çıkıyorum. Çanakkale'ye ne zaman gitsem oradaki yerli halkın iri karagöz ve çupra tuttuğuna şahit oldum. Çanakkale'nin neresinde bu iri balıkları tutabilirim ( karagöz, çipura, levrek ) Hangi yemleri kullanmam lazım Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim aydın
Çanakkale hakkında pek bir bilgim yok ama gittiğimde bende avrupa yakasında kalenin dibinde bir iskele vardı o iskeleden 500-600 grlık karagözler almışlardı sabahın ilk saatleri. Takım olarak tek iğneli dip takımı kullanmışlardı. Yem olarakta büyükçe midyenin içini komple takmışlardı.
karagözü kilitbahirde tutabilirsin.kale önünden güzel karagöz yapar midye içiyle.çupra içinde soğanlıdere de yengeçle iyi av yaparsın rastgele......
kamp ve levrek Selam, Bayram'da Çanakkale'de 1-2 gün çadırda konaklamalı levrek avı denemeyi düşünüyorum. Ama daha önce Çanakkale'ye hiç gitmedim levrek için nereye gidilir çadır için müsait yer var mıdır bilmiyorum, yer konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.