çanakkale bilgisi olan var mı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında manblue60 tarafından paylaşıldı.

1. manblue60

manblue60

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lüferlerrr
    değerli arkadaşlar buradan ümidi kestim artık lüfer konusunda bir kaç günlüğüne çanakkale ecebat a gitmeyi düşünüyorum oradaki boğaz dan bilgisi olan var mı paylaşılırsa sevinirim saygılar

2. grandi

grandi Hayati BAYDAR

Tekne varmı?

Çanakkalede 100 den fazla tekne sahibi profesyonel balıkçı(bugün hariç,fırtına var) lüferleri çekiyorlar. Kıyıdan atan amatörler ise çok uğraşıp bazen birkaç tane alıyorlar. Çanakkale de Donanmanın önünde akşam 30m. kıyıda 30uncu olarak atabilirsin. Eceabat sahilinde Çamburnu ile Kilitbahir Kalesi önü de lüfer yapıyor. Fakat teknecileri seyrederken fıtık olabilirsin. Çanakkale ye tekneyle gelirsen beni ara, tuttuğumuz balık yediğimiz rüzgara değsin. Selamlar, Saygılar.

3. maner

maner

Favori Kamış:
    banax st4000.3 m 3.5 m,shimano alivo6000
    En İyi Avı:
    levrek 4.560 gr

çanakkale kilitbayır kalesi onune gideceksiniz.saat sabah 5.30 da orada olacak sekilde kendinizi ayarlayın-05.30 da canakkaleden eceabata feribot kalkıyor oltacılar gelmeden yer tutarsın. yanında 1.5-2 kilo taze sardalya olsun 100 gr lık kursun kullanılıyor bildiğin mantarlı lufer takımı balık olursa akşama kadar 30-40 tane lüfer alırsın cıkmassada 5-6 tane ile yetinirsin ;)

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    bugün konuştuğum çanakkalede çalışan ve bizm limandan oraya balık avalmaya giden arkadaşlarımız. kafamızı dışarı çıkartamıyoruz o kadar hava ve denız var dediler diğer günler süper balık haberlerı var...

5. BlackwinD

BlackwinD

Evet hava berbatmış Assos ta da bizim restoranın iskele sizlere ömür :(