Merhaba Balık Avcıları.. Öğle saatlerinde gitmiş olduğumuz merada hızlı bir şekilde oltalarımızı hazırlayarak avlanmaya başladık. ilk gelen küçük kocagözleri denize saldıktan sonra tam umudumuzu keseceken bir anda büyük kocagözler meraya giriş yaptı. yaklaşık 3 saatlık çalışmanın sonunda avımızı tamamladık. sonuçlar resimlerde. Herkese Hayırlı avlar.. 10.11.2013 PAZAR AVI Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com
tebrikler.güzel bir av olmuş.bu balıklardan (kocagöz)yazın Enez e gittiğim de 15 tane rıhtımdan tutmuştum.gerçi kıyıdan olduğu için biraz küçüktüler ama İstanbul da böyle balık bulamadığımız için hayran kalmıştım.İnş. seneye yaza Enez de tekneyle tutmaya gidicez.....avlarınız daim olsun....rastgele...
Maşallah Mandagözlere, Tutmasıda zevkli bunları bir sardımı allah allah, tebrikler avınız bol ve daim olsun RASTGELE
Gerçekten öyle sardıklarında misinaya hakim olmak zorlaşıyor. birde biz bunları 40 metre derinlikten çektiğimiz için daha bir heyecanlı oluyor. güzel ve zevkli bir av geçirdik. Allah herkese güzel av nasip etsin
tebrikler Fevzi kardeşim ,raporlarını takip ediyorum daha güzel avlar nasip olur ***. bende yılda bir ve ya iki kez çanakkaleye balığa geliyorum , bizide balığa çıkar bir gün. haksızlık yapma . yemler ve yakıtı alıp gelirim . allaha emanet ol.
Estafurullah Şaban Abim yemin yakıtın lafımı olur. Siz gelin yeterki başımın üstünde yeriniz var herzaman beklerim
bu hafta sonu ecabat ve kabatepe ziyareti yapacaz nasipse. tekneyle çıkmasakta tanışmak isterim. bizim buralardada balık var elbet fakat çanakkale bizde sevda olmuş gelmeden edemiyoruz. telefon numaramı özelden atarım sana. görüşmek üzere
Bu hafta sonu şehir dışına çıkma planım var ustacım duruma göre seni yine haberdar etmeye çalışırım en kısa zamanda görüşmek üzere hayırlı günler.