Merhaba Balık Dostları.. Boğazdaki Eylül-Ekim-Kasım istavrit meramıza balık dostlarımla birlikte tekrardan dün gece giriş yaptık. kısa bir bekleyişten sonra balık meraya giriş yaptı. Sonuç resimlerde.. Yem: sardalye Takım: Basit 3 lü sinek takımı Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com
Tebrikler, güzel av olmuş. Bir şey merak ettim; çapari ile avlamayı düşünmediniz mi, yoksa bulunduğunuz yerde istavrit, çapari ile alınmıyor mu?
Tebrikler,daha iyileri rasgelsin. Bende çok merak ettim.İstavritin bu kadar bol olup çapariye gelmediğini pek aklım almıyor aslında. Ama bir yandan çapari olsaydı ne kadar balık yakalanacaktı acaba
inanın iki yıl burada çapariyi çalıştırmak için uğraştım fakat sardalye ile aldığım sonucu çarptırdıklarım hariç kesinlikle alamadım. Avı gündüz yapmış olsam belki çaparinin çalışma ihtimali olabilir ama gece olduğu için bir türlü çalıştıramadım. gece için tavsiye çaparileriniz varsa deneyebilirim. Tebrikleriniz için teşekkürler.
ne güzelde parlıyorlar ışıl ışıl tebrik ederim oldukca bereketli geçmiş avınız.. bir yarım kilo daha alsaydınız..kişi başı 2 kilo balık toplamış olurdunuz:hungry: