Merhaba arkadaşlar mayıs ayının 2.haftası arkadaş grubumuz ile Çanakkale bölgesinde hem kamp yapıp hemde kıyıdan balık tutabileceğimiz bölge arıyoruz.Araştırmalarım sonucu kafam iyice karıştı,bu sebepten daha önce buralara gidip kamp yapan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Erdinç kilitbahir tarafında askeri plajın yanında bi kamp alanı varama balık tutma imkanı ne derecededir bilemiyorum
arkadasım super dusunmussun bende senin gibi bir kamp yeri arıyorum marmara denizinden bıktım gidiyorsun 2 uc balık tutuyorsun deniz bitmis okey donuyor bu hale getiren balıkcılara hakkımı helal etmiyorum bitmis birmamrmara denizi 35 yasındayım 7yasındayken 28 sene once eski galata koprusunden bir gecede 15 .20 lufer 3.4 tane kofana yakalıyorduk babamla askerlimi canakkale gokce adada yaptım adayı tavsiye ederim balık olarak bol kamp yeride bol ama yolunuz uzamıs olur birde Ka*ba*te*pe gokce adaya kalkan feribotların oldugu yerde kap kurmak icin uygundu cam agaclarının onu deniz aradan 7.8 sene gecti suanki durumunu bilmiyorum .
bence araştırmana hiç gerek yok....forumdan abimiz vedat abayoğluyla irtibata geç,gerisine karışma.sivricede yaşıyor, kamp ve balıkçılıkla ilgili gerekli bilgileri alabilirsin..tahminime göre yaşadığı yerde kamp imkanıda var ve türkiyenin en zengin balık poülasyonuna sahip bölgesi...hele birde müsait zamanını denk getirebilirde balığa çıkarsanız,kendisine neden üstad dendiğini anlarsınız..sohbeti ise dadından yenmez ...hem sizin düşündüğünüz bölgeyede çok yakın...iyi eğlenceler
mrb Levent bey Gökçeada'yı ciddi ciddi düşünüyoruz hem kamp için merkezden uzak hemde balık için cennet gibi biryer
teşekkür ederim üstadım; ilk düşündüğümüz yer Gökçeada ama olmazsa 2.si Assos Sivrice en azından siz üstadlarımızdan öğreneceğimiz çok şey varreeling