arkadaşlar şubatta(2012) çanakkale(merkez )de olacağım bildiğiniz fazla rüzgar almayan arabayla gidilebilecek meralar varsa yardımınız çok iyi olur daha şimdiden heyecanlandık
Rüzgar Almayan yer Sanırım en az balık hali alıyodur:laughing: Umarım kafanıza uygun bir yer bulursunuz Çanakkale'yi hiç bilmem Latife yapmak istedim:thumb: Affınıza sığınarak.
çanakkale bildigim her daim rüzgarlıdır.. iyi şanslar.. bogazda kuzeyden güneye mutlaka bir yerler bulursun.. bir yerlerden duymuştum eceabat kilitbahir arası bölgeler , kilitbahir kalesi varmış cevresi ,
Çanakkale genelde rüzgarlıdır.Kuzey kuzeydoğu poyraz hakimdir.Deniz sezonumuz bile doğru dürüst yoktur.Biz genelde karşı diye tabir ettiğimiz Kilitbahir'e geçeriz.Ancak araba ile geçiş 26 Ytl.Dönüş de aynı.Biz rüzgar olunca Kilitbalir Limana sığınırız.Bir de cami önü liman ucu poyrazı keser.Eceabat'a doğru yürürsen Çamburnu var.Nispeten kuytudur.Merkez'den ise Kepez, Kumkale, Yeniköy Limanı, Odunluk, Dalyan, Tavaklı, Babakale, Sivrice, Assos, Kadırga hatta küçükuyu'ya kadar yolu var.Rüzgar için bağlayıcı konuşmamak lazım.Zira memleketim kendimi bildim bileli eser.