arkadaşlar tatil maksadı ile ecabat gelibolu taraflarında olacağım temmuz ayında denizde önerebileceğiniz avlak bölegesi var mı acaba yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler?
Sevgili Yalçın..Eceabattan kilitbahire gelirken Çam tepe yanında beton duvar önü çupra yapar.Kilitbahir motorlarının yanındaki mendirek mevsime göre her balığı yapar.Yem istersen karşıda Çanakkale de kilitbahir motorlarının kalktığı iskele yanında yemci Habib var.Sülüne boru kurdu midye mamun her zaman taze vardır.Rastgele.. Çok tutarsan yarısın benim..
verdiğiniz cevaplar için çokl teşekkürler bu gecve geldim ecebat a yarın limanda biriki denemöe yapacağım bakalım artık.
tatil nedeniyle siteye uğrama imkanım olmadı pek. ancak cevap yazabiliyorum ecabat-kilitbahir arası bölgede üç gün avlandım. çipura için niyetlenmiştim ama sadece ispari nasip oldu bana. yaklaşık on oltacı vardı ama bir tane çupra alan oldu. zamanını tuturamadım sanırım. anlayacağınız paylaşacak kadar balık alamadım aldığım balıklar yeğenlere nasip oldu helal edin hakkınızı
gökçeadaya geçmek kısmet olmadı önümüzdeki yaz orasını düşünüyorum zaten yada geliboluda avlanacağım. teşekkürler yinede
sa sizi yaban tv de çok gördüm. galiba balık avını çok seviyorsunuz aynen bende öleyim ama geliboluya yeni geldim ve hiç bir yer bilmiyorum.geliboluya yakın güzel balık yapan yerler biliyorsanız söylermisiniz .simdiden saolun