Çanakkale - Kilitbahir'de 18:00 23:00 arası çok güzel bir gece avı.Balıklar karagöz, şuna karagöz, ıskatar, ispari.Bu arada bu cins balıklar şu anda çok lezzetli.Özellikle ispariler müthiş yağlı. Paylaşmak erdemdir.Selam ve saygılarımla... http://simaybirce.net/balik/index.html
Resimleri kendi serverimden albüm olarak yayınladım.Sanırım sorum var.Site editöründen olmadı.Belki yetkiyle alakalıdır.Ya da popup ve scriptlerden olabilir.
balıklar gerçekten çok güzel tebrik ederim..ayrıca ekim ayında gece avında kısa kollu şekilde nasıl üşümeden durabildiniz,,bunun içinde ayrıca tebrikler
Sevgili Önder kardeşim, ağzımızda tüğ bitti yeter artık şu fotoğraflara tarih ve saat yazmak lazım, her zaman bir sorun oluyor belki kardeşimiz bir Çanakkale li olarak kışında kısa kollu giyebilir ama artık şu tarihleri yazalım, ben yavaş yavaş kendimi aptal zannetmeye başlayacağım, eğer bu bölüm fotoğraflı balık avları bölümü ise bundan sonra tarih olmadan hiç olmazsa fotoğraf yollamayın, sadece yazın, oda olabilir, sözüm sadece bir kişiye değil genele sesleniyorum, eğer ben her avımda dakikaları bile gösterek fotoğraflarımı bu şekilde yayınlıyorsan, sizlerin bunu yapmanız gayet basit olacaktır, zira ben 61 yaşındayım, sevgiler hoşçakalın.
Orhan abi iyi akşamlar, Bayramın 3. ve 4. günü istanbul'dan çanakkale'ye kıyıdan balık tutmak için geleceğiz malum oldukça uzun bir yol kalabalıkta olacağız, senin bizlere tavsiye vermeni rica edeceğim nereye gidelim nasıl bir hazırlık yapalım yol gösterici olursan sevinirim.
Değerli arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Etkileşim, paylaşım bilgilenme amaçlı buradayım.Bundan gayrı ne sebebimiz olabilir.Sitede bilgi paylaşımında bulunan herkese çok teşekkürler.Ben kıyı balıkçılığına yeni başladım.İşim bilişim.24 yıllık öğretmenim.Sanırım emeklilikte ne yapacağım belli oldu.Şu an sadece bilgileniyorum.Paylaştığım resimleri bizzat cep telefonumla çektim.Bu avda balıkçılığın ne kadar tutkulu bir iş olduğunu emek gerektirdiğini çok iyi anladım.Değerli üstatlardan feyz alıyorum.Arkadaşlarla yaptığımız avlarda bana şöyle dediler:"Sakın ola balık tutmayasın, eline balık pulu değmeye..Yoksa bu işi bırakamazsın" Doğruymuş..Çanakkaleliyim.Evim deniz kıyısında.Velhasıl boğazın kıymetini yeni anladım.Bundan gayrı bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.Veren el=toparlayan eldir..Bizlere bilgilerini tecrübelerini sunan değerli ustalara teşekkürler. Not:Bu arada ekim ayında lodos bir geceydi.Orhan Bey'in görüşlerini dikkate alacağım.Bundan sonra mutlaka tarihli paylaşırım