Çanakkale Ekim Ayında güzel ve verimli bir gece avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında sorsana tarafından paylaşıldı.

1. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Çanakkale - Kilitbahir'de 18:00 23:00 arası çok güzel bir gece avı.Balıklar karagöz, şuna karagöz, ıskatar, ispari.Bu arada bu cins balıklar şu anda çok lezzetli.Özellikle ispariler müthiş yağlı.

Paylaşmak erdemdir.Selam ve saygılarımla...

http://simaybirce.net/balik/index.html

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    goremedim resimleri tolga bey malesef

3. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Resimleri kendi serverimden albüm olarak yayınladım.Sanırım sorum var.Site editöründen olmadı.Belki yetkiyle alakalıdır.Ya da popup ve scriptlerden olabilir.

4. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

çok güzeller afiyet olsun

5. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Bu yavruları alırken, çalışmaya ve takım koparmaya doyamadık..

6. berkayonder

berkayonder onder

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    EŞKİNA (PROFİLDEKİ)
    balıklar gerçekten çok güzel tebrik ederim..ayrıca ekim ayında gece avında kısa kollu şekilde nasıl üşümeden durabildiniz,,bunun içinde ayrıca tebrikler:eek:

7. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Önder kardeşim, ağzımızda tüğ bitti yeter artık şu fotoğraflara tarih ve saat yazmak lazım,:) her zaman bir sorun oluyor belki kardeşimiz bir Çanakkale li olarak kışında kısa kollu giyebilir ama artık şu tarihleri yazalım,:) ben yavaş yavaş kendimi aptal zannetmeye başlayacağım,:) eğer bu bölüm fotoğraflı balık avları bölümü ise bundan sonra tarih olmadan hiç olmazsa fotoğraf yollamayın,:) sadece yazın, oda olabilir, sözüm sadece bir kişiye değil genele sesleniyorum,:) eğer ben her avımda dakikaları bile gösterek fotoğraflarımı bu şekilde yayınlıyorsan,:) sizlerin bunu yapmanız gayet basit olacaktır, zira ben 61 yaşındayım, sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

8. turackiran

turackiran TURAÇ KIRAN

abi zaten çanakkaleye yerleşmeyikafaya koymuştum iyice etkiledin beni bravo rast gele

9. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000

Orhan abi iyi akşamlar,
    Bayramın 3. ve 4. günü istanbul'dan çanakkale'ye kıyıdan balık tutmak için geleceğiz malum oldukça uzun bir yol kalabalıkta olacağız, senin bizlere tavsiye vermeni rica edeceğim nereye gidelim nasıl bir hazırlık yapalım yol gösterici olursan sevinirim.

10. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Değerli arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Etkileşim, paylaşım bilgilenme amaçlı buradayım.Bundan gayrı ne sebebimiz olabilir.Sitede bilgi paylaşımında bulunan herkese çok teşekkürler.Ben kıyı balıkçılığına yeni başladım.İşim bilişim.24 yıllık öğretmenim.Sanırım emeklilikte ne yapacağım belli oldu.Şu an sadece bilgileniyorum.Paylaştığım resimleri bizzat cep telefonumla çektim.Bu avda balıkçılığın ne kadar tutkulu bir iş olduğunu emek gerektirdiğini çok iyi anladım.Değerli üstatlardan feyz alıyorum.Arkadaşlarla yaptığımız avlarda bana şöyle dediler:"Sakın ola balık tutmayasın, eline balık pulu değmeye..Yoksa bu işi bırakamazsın" Doğruymuş..Çanakkaleliyim.Evim deniz kıyısında.Velhasıl boğazın kıymetini yeni anladım.Bundan gayrı bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.Veren el=toparlayan eldir..Bizlere bilgilerini tecrübelerini sunan değerli ustalara teşekkürler.

Not:Bu arada ekim ayında lodos bir geceydi.Orhan Bey'in görüşlerini dikkate alacağım.Bundan sonra mutlaka tarihli paylaşırım