Çanakkale-Güneyli ve Çevresi Bilgi??

Konu, 'Bölgeler' kısmında yikow tarafından paylaşıldı.

1. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Shimano alivio dx surf 4.20,,Okuma Salina Sea Spin 2.40
    Favori Makine:
    Shımano Alıvıo 4000FB,,Shimano nexave 10000fb
    En İyi Avı:
    Lüfer 33 cm :(
    Merhaba abilerim ve arkadaslarım.pazar gunu günübirlik bi gezi olarak çanakkalede güneyli sahiline gidicez.(İnşallah)Öncelikle daha önce gittimde gözlükle daldığımda çok sayıda Karagöz tekir sarpa kefal ispari gördümü belirtmek isterim.Bu arada bilenler varsa bölgeyi ordaki iskeleden avlanmayı düşünüyorum.Yanımda her zamanki kibi kıbrısımsı oltam(Ne diye sormayın(KARIŞIK anlatmaya calısmak bıle yorar beni D:) deişik ama kesinlikle 10 ve fazla igneli deil en fazla 5 iğne var.)Ekmek tabikide 1 oltaya.Ayrıca 1 oltam boşta tavsiyelerinizi alırsam çok sevinirm.Gerekirse İstanbul dan kırmızı kurtlardan alır.Gidicegimiz yere kadar canlı tutmaya çalışırım.Simdiden Çok teşekkür ederim...

2. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Shimano alivio dx surf 4.20,,Okuma Salina Sea Spin 2.40
    Favori Makine:
    Shımano Alıvıo 4000FB,,Shimano nexave 10000fb
    En İyi Avı:
    Lüfer 33 cm :(
    Son günüm lütfen bilenler yardım etsin

3. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    yiğit geç kalmışız ama yeni gördüm ben tammuzun başında güneylideydim 2 gün kaldım tekne kiraladım ve epey bir kolyoz mercan patlakgöz mercan dedikleri balıktan aldık gece kıyıdan attım ufak karagöz aldım çok sayıda ufak mığrı bende şnorkelle daldığımda çok sayıda karagöz görmüştüm balıkçıyla konuştum eylülde güzel lüfer yapıyormuş kısmet bakalım bir daha gidersen bilgin olsun mutlaka tejkne kirala derim