Çanakkale kabatepe raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında beko tarafından paylaşıldı.

1. beko

beko BERKANT

En İyi Avı:
    LEVREK 1,350gr
    Sevgili arkadaşlar bu benim ilk av raporum ve balık tutma sevdasına gittiğim ilk uzak mesafe ve bunu sizlerlede paylaşmak istiyorum.
    hafta içi 3 gece 2 gün için eşimle beraber kabatepe orman kampına gidip çadır kurduk. Yaşamış olduğum bu ilk av kampı deneyimim için bereketli bir av geçirdiğime inanıyorum
    Eceabata geçmeden çanakkele feribot iskesinin yakınlarında balık yami satılan bir dükkandan sülünez borukurdu ve kolyoz yavrusu aldım ve bursadan getirdiğim bütün kalamarlar vardı. ilk gece aksam kabatepede olduğumuz için çadır kurma akşam yemeği vesaire fazla avlanma fırsatı bulamadım. ama yinede ilk gece siftah olarak sahilden klasik 3 lü dip takımıma mercan geldi. ertesi gün öğleden sonra yine sahilden sülünez ile 1 adet çupra 4 adet te karagöz almayı başardım.
    akşam yemeğinden sonra kabatepe feribot iskesinden dışarı kamp istikametine doğru olta attım. gece yaklasık 4 e kadar durdum tek iğne şamandıralı,tek igne gezer kurşun, klasik 3 lü 2 li dip kalamar sülünez taktım ama nafile... gece 2.30 civarı klasik 3 lü, dip ve boru kurduna döndüm ve peşpeşe 1 adet mercan 4 adet kupez ve birde adını bilmiyorum sanırım mercan ailesinin bir üyesi:) yakalamayı basardım. ardından tık yok kesildi ertesi gün yine öğleden sonra yine sahilden olta attım. ama akşama kadar hiç birşey yakalyamadım. o morel bozukluğuylada gece avına cıkmaktan vazgeçtim.ve ertesi gün olduğunda kamptan ayrıldık.
    malesef tutmuş olduğum balıkların fotolarını sizlerle paylaşamıyorum çünkü malesef fotoğraf makinamı almayı taaki bursa çıkışında farkettim 20 km mesafeden geri dönmeyi bile düşündüm. ama o heycanla geri dönmek istemedim. ama birdahaki av raporumda kesinlikle unutmayacağım ve fotoları sizlerle paylasacağım.
    çupra ve karagözler :6 no mustad çapraz tek iğne 50 gr gezer kusun sülünez
    mercan ve ailesi :) : 6 no mustad çapraz iğne 3 lü klasik dip takımı borukurdu
    benim için çok keyifli cok güzel bir deneyim oldu.

2. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Berkant merhaba,

tebrik ederim çok güzel bir rapor olmuş, avın da keyifli geçmiş. Bir dahaki sefere resimleri de bekleriz. Sülünez ve boru kurdu kurutulmuş muydu? Ben Bodrum'da aldım kurutulmuşlarını, boru kurdu güzel çalıştı tuzlanmış sülünez iş yapmadı.

Rasgele

3. beko

beko BERKANT

En İyi Avı:
    LEVREK 1,350gr
    hayır abi canlı boru kurdu ve canlı sülünezdi. salamuralarını pek iş yapacağını ne bileyim pek düşünmüyorum. Yani ben balık olsam koskoca denizin içinde canlı yemler varken salamura borukurdu yemem yani:)
    bayramda marmarise gideceğim bursadan canlı boru kurdu götürmeyi düşünüyorum. en az 2 gün iş yaparlar diye düşünyorum. bayram soNrası Resimlerle beraber raporumu yollayacağım.
    neyse RAGELE....

4. Hipocampüs

Hipocampüs

Favori Kamış:
    kamış ve makina
    Orman kampı doğa ve deniz olarak harika bir yerdir.Bir daha gitme imkanınız olursa Kampın bulunduğu yerde Mırmır ve kefal de gece ve gündüz bulabilirsiniz. Hazırlıklı gitmekte fayda var.

5. fish founder

fish founder Özgür

merhaba,
    kurutulmuş boru kurdu ile Bodrum'da ne tür balıklar aldınız?
    bilgi vermeniz mümkün mü?

6. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,İlk rapora göre çok güzel bir alatım.
    Rasgele,Gökhan

7. beko

beko BERKANT

En İyi Avı:
    LEVREK 1,350gr
    eyvallah saol.
    tek eksik resimler malesef
    herkeze keyifli avlar

8. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Keyfiniz yerinde olsunda başka zamanda resimleriniz olur.Geç oldu ama tebrikler.