çanakkale(karagöz-çupra-sarigöz)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında OKANKA tarafından paylaşıldı.

1. OKANKA

OKANKA OKAN

ARKADAŞLAR BAYRAM TATİLİNDE ÇANAKKALE VE CEVRESİNDE ÇOK GÜZEL AVLAR YAPTIM..HAVANIN GÜZEL OLMASI ÇANAKKALENİN GÜZEL DOGASI VE BALIK TUTTUKÇA YAŞANAN MÜTHİŞ MUTLULUK ÇOK GÜZELDİ..9 GÜNLÜK SÜRE BOYUNCA TAM ANLAMIYLA BALIĞA DOYDUM..TATİL BİTTİ ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI .HERKESE RASTGELSİN...KEYİFLİ Bİ HAFTA DİLERİM..

KULLANILAN YEM:SÜLÜNEZ,BORU KURDU,MAMUN

http:
    //img821.imageshack.us/img821/6325/fotoraf057.jpg

Son düzenleme: 22 Kasım 2010
  2. efebolu

efebolu feza kurutlu

çanakkale başkadır

selam öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım tabi yakaladığınız balıklar dolayısı ile sizide evet bende çanakkale gülpınar beldesi kumbağlar limanda avlanırım çanakkale balıkların akım yaptığı ve yataklama yaptığı bir bölgemiz yemleriniz doğru seçim sizi tebrik ederim sardalya yem ile kıbrıs oltasıda cok verimlidir bölgede acaba çanakkalenin neresindeydiniz mahsuru yoksa bunu merak ettim
    saygılarımla

3. OKANKA

OKANKA OKAN

Teşekkür Ederim Seninde Gecmiş Bayramini Kutlarim..sardalya Yem Denedim Ama Cok Verim Alamadim..avlak Bölgelerim Kilitbahir Dur Yolcu,kumkalesi ,sebdülbahir Kale önü Ve Sogandere Oldu ....soğandere çok Iyi Cupra Yapiyor Yanliz Gidiş Için Araç Kullanamiyosun..çanakkalede çok Iyi Balik Var .

4. deePblue

deePblue na

Tebrikler...
    Gördüğüm kadarıyla çupra iğneyi yutmuş:)
    galiba bu balığı başka türlü almanın yolu yok..hep yutuyor iğneyi.

5. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Kuzey ege her zaman güzeldir. Ben de yazları Babakaledeyim. Fakat Batıya bakan kıyılar sürekli eser.

6. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,güzel bir bayram geçirmişsiniz,resimlerde harika.Bende bayramın 2.gününden sonra Saroz Enez tarafındaydım,hava süperdi ve çok verimli avlar yaptım.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle.
    Rasgele,

7. efebolu

efebolu feza kurutlu

SELAM .kardeş babakaledeyseniz gülpınar limana beklerim cok yakınmışız 9 km mesafemiz var çağkenttenmisiniz

8. efebolu

efebolu feza kurutlu

sardalya taze olursa dagılmaz az da bıllur tuz kullanabılırsınız gülpınara gelırsenız beklerım saygılar

9. TANAY

TANAY mehmet gözaydın

maşallah. bize de nasip olur inşallah

10. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

tebrikler gerçekten güzel bir bayram olmuş :D amatör balıkçılık açsından sivri burun sargozlar harika avlarınızın devamını ve berketli olmasını dilerim

11. olcaysener84

olcaysener84 OLCAY

En İyi Avı:
    5,5 kg Aynalı Sazan 1,5 kg Karagöz
    Tebrikler birader bende çanakkalenin hastasıyım akvaryum gibi denizi var güzel bir av olmuş. ancak sarıgöz hangisi daha önce duydum ama ne yakalamak ne de görmek nasip olmadı.

12. 3182

3182

Güzel bir bayram olmuş. Güzel dir çanakkale rüzgarı yeter. Rastgelsin.

13. mamiduman

mamiduman Muhammet

öncelikle super bir av olmus ustad bende çanakkeleyi dusunuyorum eskiodunluk iskelesine veya önerilerinizi bekliyorum cadır kurmam mumkun olsun ve bana biraz teknik bilgi verirseniz sevinirim