ARKADAŞLAR BAYRAM TATİLİNDE ÇANAKKALE VE CEVRESİNDE ÇOK GÜZEL AVLAR YAPTIM..HAVANIN GÜZEL OLMASI ÇANAKKALENİN GÜZEL DOGASI VE BALIK TUTTUKÇA YAŞANAN MÜTHİŞ MUTLULUK ÇOK GÜZELDİ..9 GÜNLÜK SÜRE BOYUNCA TAM ANLAMIYLA BALIĞA DOYDUM..TATİL BİTTİ ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI .HERKESE RASTGELSİN...KEYİFLİ Bİ HAFTA DİLERİM.. KULLANILAN YEM:SÜLÜNEZ,BORU KURDU,MAMUN http: //img821.imageshack.us/img821/6325/fotoraf057.jpg
çanakkale başkadır selam öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım tabi yakaladığınız balıklar dolayısı ile sizide evet bende çanakkale gülpınar beldesi kumbağlar limanda avlanırım çanakkale balıkların akım yaptığı ve yataklama yaptığı bir bölgemiz yemleriniz doğru seçim sizi tebrik ederim sardalya yem ile kıbrıs oltasıda cok verimlidir bölgede acaba çanakkalenin neresindeydiniz mahsuru yoksa bunu merak ettim saygılarımla
Teşekkür Ederim Seninde Gecmiş Bayramini Kutlarim..sardalya Yem Denedim Ama Cok Verim Alamadim..avlak Bölgelerim Kilitbahir Dur Yolcu,kumkalesi ,sebdülbahir Kale önü Ve Sogandere Oldu ....soğandere çok Iyi Cupra Yapiyor Yanliz Gidiş Için Araç Kullanamiyosun..çanakkalede çok Iyi Balik Var .
Tebrikler... Gördüğüm kadarıyla çupra iğneyi yutmuş galiba bu balığı başka türlü almanın yolu yok..hep yutuyor iğneyi.
Tebrikler,güzel bir bayram geçirmişsiniz,resimlerde harika.Bende bayramın 2.gününden sonra Saroz Enez tarafındaydım,hava süperdi ve çok verimli avlar yaptım.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
SELAM .kardeş babakaledeyseniz gülpınar limana beklerim cok yakınmışız 9 km mesafemiz var çağkenttenmisiniz
sardalya taze olursa dagılmaz az da bıllur tuz kullanabılırsınız gülpınara gelırsenız beklerım saygılar
tebrikler gerçekten güzel bir bayram olmuş amatör balıkçılık açsından sivri burun sargozlar harika avlarınızın devamını ve berketli olmasını dilerim
Tebrikler birader bende çanakkalenin hastasıyım akvaryum gibi denizi var güzel bir av olmuş. ancak sarıgöz hangisi daha önce duydum ama ne yakalamak ne de görmek nasip olmadı.
öncelikle super bir av olmus ustad bende çanakkeleyi dusunuyorum eskiodunluk iskelesine veya önerilerinizi bekliyorum cadır kurmam mumkun olsun ve bana biraz teknik bilgi verirseniz sevinirim