Çanakkale Kireç Ocakları Mevkii Balık avı ve ziyafeti 25.12.2011 Değerli arkadaşlar; Böyle bir başlık atmamının sebebini resimleri görünce anlayacaksınız. Pazar günü hava açık ancak epeyce soğuktu.Yine arkadaşım Yılmaz'la hava durumunu gözden geçirip hazırlıklara başladık. Daha sonra Kilitbahir arabalısında buluştuk ve daha motorda hazırlıklara başladık.Vakit nakittir. Kilitbahir'in güzellikleri.. Kilitbahir - Soğandere Arası yol enstantaneleri. İşte bizi av meramıza götüren zorlu parkurlar..Sabahın don izlerini görebilirsiniz.İşte bu parkur tamamen patikadır.Manzarası güzeldir.Ancak yollar zorlu, dar ve rakım 30-50 arası değişir.Küçük bir hata ölümcül bir düşüş olabilir.Çamur en büyük engelimizdir.İşte bu noktada motokros ve terekking başlıyor.2 kişi gitmek çok zor.Bu sebeple yürüyen kişi ben oldum.İşte bu parkurdan enstantaneler. İşte meamız Kireç acakları.Toplam 1700 m yürüdüm.Dik bir yokuştan meraya indik.Şimdi midye toplama zamanı.Yürüyen ben olunca midye toplama Yılmaz'a kaldı.Ben de takımları ve oltaları hazırlıyorum. İlk balığımız ot balığı Şukufe Neye niyet neye kısmet karagözlere baksakta, izmaritlerle dans ettik bugün. Şimdi balık temizleme zamanı..Bu arada saat 12:30 civarı acıktık.Allahtan 4 izmarit 1 karagöz hızır gibi yetişti soframıza. Gerisi malum..İzmarit deyip geçmeyin.Nasıl lezzetli ve yağlı anlatamam.Karagözde havyar vardı.Bu av yerinde balık pişirip yemenin mutluluğunu deneyimini anlatamam.İşte resimler.Yorum sizlerin.Önce emek sonra yemek..Sevgiyle kalın.Bu av raporunun videolarınıda yayınlamak istiyorum. Çanakkale -Kireç Ocakları Mevkii Gün batımı..Esen kalın...
Vallahi helal olsun size . bende uzun zaman motor kullandım ama bıktım yollarda kalmaktan.. onca yol git , gemi kullan , çamura bat . yem çıkart.. o kadra yolu geri dön.. tekrar helal olsun .. evinize yakın yerde yada kendi sahilinizde hiç mi yer yok..ta karşıya geçtiniz.??
Arkadaşlar Keyifli bir Paylaşım Ellerinize Sağlık,şeyy.. Tolga Arkadaşım bi ekmek arası Ankara'ya Çinekop Lütfen..Teşekkürler. Hoşça Kalın.tekrar Rastgele...
zahmetli bir yolculuk sonrası,o ziyafet o manzara üstüne bir çay bir cuara süper yaa yazın tam sıcağımda kamp kuracaksın oraya 2 3 gün kafa dinliyeceksin paylaşım için teşekkürler güzel zaman geçirmişsiniz
tebrik ederim mesakatli yorucu yollar, çetin sartlarla savas vermissiniz turuncu balik kirlangiçvari birseymi seçemedim tam?
Muhtesem, Amatör balikcilik budur iste, hicbirseye degismem, sagolun resimler birbirinden güzel, zaten herseyi anlatiyor reeling
super super, ne mutlu size, gerçektende harika, elinize sağlık, yorucu ve güzel bir gün olmuş, avlarda cabası, afiyet olsun