Çanakkale kıyı avcılığı (Bu zamanlarda hangi balık tutulabilir)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında kaangulakan tarafından paylaşıldı.

1. kaangulakan

kaangulakan Kaan

Herkese iyi günler. çanakkalede arada sırada babamla veya kendim gidip kilitbahir taraflarında avlanıyorum daha doğrusu avlanmaya çalışıyorum.ancak gecen hafta gittiğimde yengeç,mamun,midye ve madya denedim hiçbirşey gelmedi.üstelik gece 11 den sabah 10 a kadar...2 tane karagöz tutabildim.bu konuda değerli abilerimizin bilgilendirmesine ihtiyaç duyuyorum.Teşekkürler..

2. kaangulakan

kaangulakan Kaan

yok mu yardım edecek kimse

3. cold_sea

cold_sea Caner

En İyi Avı:
    1,100 gr Mırmır
    Kilitbayır ve Küçükkuyu'da avlanmak için genelde eylül ayını tercih ediyorum.Çeşitli yemlerle Küçükkuyu ve kilitbayırda güzel balıklar alıyorum.Yani bu aylarda pek verim alamıyorum

4. plytime

plytime Yusuf Evren TAŞTENK

Merhaba. Bende bu aralar Çanakkale'deyim ve oltalarımla geldim ancak ilk gelişim ve ne yer biliyorum ne iz biliyorum. Tek bildiğim yer merkezde sahildeki kafeler, şakirin yeri, donanma vs. Bu kilitbayır küçükkuyu nerelerdir nasıl giderim hiç bir fikrim yok. Anadolu yakasında bildiğiniz avlaklar varmı sahilde olmayan feribot iskeleri falan hariç. Buralar dışında bildiğiniz yerler varsa merkezde veya merkeze yakın -arabam var gidebilirim lakin feribotla karşıya geçmek istemiyorum anadoluda olursa daha güzel olur- söylerseniz çok sevinirim ve şu zamanda iş yaparmı yoksa boşa kürek çekmekmi olur...

5. sorsana

sorsana Tolga ER

Favori Kamış:
    Mayasıllı kamış
    En İyi Avı:
    600 gr-Çipura
    Arkadaşım bu zamanların balığı karagöz, ispari, melanur, kocagöz, ıskatar, sargos ..Çipura da kıyıladı bu aralar.İncir zamanı, çipura zamanı.Kilitbahirden Eceabat'a doğru sırasıyla kırık iskele, 3 tabur, Çam burnuna yürü.Kayalık bölgelerden bir şeyler alırsın.Ancak çok takım verirsin.Saydığın yemleri boşver.Balığın has yemi midyedir.Buralarda kıyılara sıkça voli yaptıklarından balık kalmıyor.Biz de Soğandere, Abide taraflarına kaçıyoruz.Tabii ki zor ve bakir meralar.

6. .:EmR@H:.

.:EmR@H:. Emrah

Favori Kamış:
    AlbaStar 3.00 spın 60gr
    Favori Makine:
    SeaHawk sa50 5 bilye

Kilitbahir Donanma nın tam karsısında Dur yolcunun yazdığı yer. donanmanın ordan 10-15 dk da gecen motorlar var