canakkale lapseki ustalar acil yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında leventturksoy tarafından paylaşıldı.

1. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Daiwa Procaster 4.20 surf daiwa crosscast 2.74 spin
    Favori Makine:
    Daiwa Crosscast S 5000 Daiwa Procaster 2500 A spin
    selam erkadaslar saat gece bir ve ben yarın saat 8 canakkale lapseki yolculuna cıkıyorum lapsekide 1 saat isim var ondan sonra avanmak istiyorum bolgeye yabancıyım aracımız var nerde nasıl hangi balık avlamalıyım? sizlerin yardımına ihtiyacım var surem kısıtlı deneme bulma icin zamanım yok usta bir balıkcıyım hangi balıgın oldunu bilmem yeterli bu aylarda nasıl avlar cıkar ona gore hareket etmek istiyorum?

2. istavrit

istavrit Boğaç

Lapseki demek lufer demek su siralar

3. clickto

clickto kemal

Lapseki

Hocam merhaba,

Geçen hafta lapsekideydim, eğer kıyıdan avlanacaksan sahte ve çapariyi unut, çok sığ ve çok fazla yosun var. En güzeli yemli takılmak. Sülüne veya boru kurduyla(favorim boru kurdudur) güzel ve çeşitli balıklar alabilrsin. 2 saat içerisinde ispari, ispendek ve mırmır lardan 1 kiloluk güzel bir buket yaptıydım :) hatta gelen mırmırların bir tanesi 300-350 gr gelir. Kiloluk yakalayanlarda olduğu söyleniyor.

Tekneyle çıkarım dersen aklına ne gelirse var, o senin keyfine kalmış.

4. ismail2776

ismail2776 ismail yılmaz

Favori Kamış:
    Shimano catana cx 270 14-40 mh
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Levrek, 4780
    ben lapseki'de kıyıdan lüfer yakalayan görmedim, eğer biraz bu konuda bilgi verirseniz hemen atlar lapseki'ye giderim.

5. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    arkadaslar selam bilgileriniz icin tesekkurler lapsaekide bisey bulamadık geliboludan sardalye istavrit aldım 2 tane kalamar aldım lapsekide iyi bir avlak bulamadık canakkaleden eceebat gectik milli parkın iskelesinden avlanmaya basladık lakin lufer gunde 1.2 tane cıkıyormus aksam6.30 sıralarındayemli takımlara donduk istavrit ve sardalyeye cupra ispari melanur koca goz yakaladık
    ve cok sasırdım bu balıklar marmarada balıkla vavlamıyor ?cok buyuk saskınlık icinde kaldım ama kalamar fovariyem oldu 3 cupra 8 koca goz 6 melanur 2 karagoz 11 tane ispari yakaladık telefonumu kaybettim re resim yok iyi bir avlak yemi tak at hemen vurus al bolgeye yabancıydık bundak sonraki gidislerde daha dtaylı olcaz bir kacsaat atcek yaptım kasık rapala envayi cesit sonuc alamadım bilginize hepineze tesekkurler arkadaslar

6. leventturksoy

leventturksoy levent

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    arkadaslar selam bilgileriniz icin tesekkurler lapsaekide bisey bulamadık geliboludan sardalye istavrit aldım 2 tane kalamar aldım lapsekide iyi bir avlak bulamadık canakkaleden eceebat gectik milli parkın iskelesinden avlanmaya basladık lakin lufer gunde 1.2 tane cıkıyormus aksam6.30 sıralarındayemli takımlara donduk istavrit ve sardalyeye cupra ispari melanur koca goz yakaladık
    ve cok sasırdım bu balıklar marmarada balıkla vavlamıyor ?cok buyuk saskınlık icinde kaldım ama kalamar fovariyem oldu 3 cupra 8 koca goz 6 melanur 2 karagoz 11 tane ispari yakaladık telefonumu kaybettim re resim yok iyi bir avlak yemi tak at hemen vurus al bolgeye yabancıydık bundak sonraki gidislerde daha dtaylı olcaz bir kacsaat atcek yaptım kasık rapala envayi cesit sonuc alamadım bilginize hepineze tesekkurler arkadaslar