Çanakkale Şehitler Abidesi-Kerevizdere mevkii.12.08.2012 Dostluk, macera, balık avı, paylaşım adına bir kaç enstantane.. Savaşın bile yenik düştüğü bu mübarek şehitliklerde oldukça zorlu parkurlarda yaptığımız gezi ve av maceramızı sizlerle paylaşıyoruz. Saygılarımla Tolga ER Not:Bu maceramız 22 dakikalık bir belgesel olarak montajlanıp Yaban Tv ye gönderildi.Dvd boyutunda olduğundan yayınlayamadım.
Ellerinize kollarınıza sağlık olsun süper hemen deniz hemen tava müthiş olmuş daha güzel av günlerine inşallah Rasgele
ellerinize sağlık olsun daha iyileri rast gelsin çok güzel görüntüler çok güzel bir ortam harika gerçekten bakmaya doyamadım saolun tekrarıda daha bereketli nasip olur inşallah sağlıcakla kalın
Vay vay vay sen ne yapmışsın abicim öyle. İnan bayıldım. Gıpta ettim Vallahi fotoroman gibi. fotoğraf kalitesi de daha iyi olsaymış keşke . selamlar.
Çok keyfli zaman geçirdiginiz karelerden açık bu güzel görselligi bizimle paylaştıgınız için teşekkürler daha nice keyfli avlara
çok güzel karagözlerdir ortamdır muhteşem abim. 2. memleketim geliboludur iyi bilirim oraları olta atmak nasip olmadı fazla
Güzel karagözler, madyayla karagöz yakalamak güzel. Daha çok çipura avında tercih ediliyor bildiğim kadarıyla. Hedef çipuramıydı acaba? Niceleri rastgelsin...