Çanakkale-Sivrice organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Yer : Sivrice / Çanakkale
    Tarih : 16.01.2010 C.tesi - 17.01.2010 Pazar
    İstanbul'dan hareket saati : 08.30
    Çanakkale'den dönüş saati : Saat 21.00'de İstanbul'da olacak şekilde ayarlanacak.
    Kişi başı ücret : Otobüs+kalacak yer+kahvaltı 70 TL (önceden bankaya ödemeli) / Ekstralar kişiye aittir.
    Katılımcı sayısı : Maksimum 35 kişi ile sınırlıdır. (site dışından misafir getirilemeyecektir.)

Sevgili arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere bundan kısa bir süre önce, sevgili Vedat ağabeyi ziyaret için Sivrice'ye gitmiştik. Bu küçük organizasyonu sitede yayınladıktan sonra, pek çok arkadaşımız gelemediği için hayıflandı. Buna istinaden kalacak yer ve otobüs ayarlayarak bir organizasyon düzenlemeyi düşündük.

Kalacak yer konusunda küçük bir sıkıntımız var, o da şu; kalmak için yalnızca 29 yatak var. Bazı odalar 2, bazı odalar 2+1 yataklı ve bu nedenle bazı arkadaşlarımız aynı yatakta birlikte yatmak durumunda kalacaklardır (çift kişilik yatak). Bunun göz önünde bulundurulmasını rica ederiz.

Bu organizasyonda "gelemedim" gibi bir mazeret, diğer arkadaşlarımızı oldukça zora sokacağından, geleceğini bildiren arkadaşlarımızın en geç 13.01.2010 tarihinde kadar, belirtilen ücreti göndermeleri gerekmektedir. Bununla ilgili olarak banka hesap numarasını, moderasyondaki tüm arkadaşlarımızdan öğrenebilirsiniz.

Kahvaltı motel tarafından verilecek olup, fiyata dahildir. Bunun dışındaki yemek ihtiyaçlarını üyeler kendileri karşılayacaklardır. Yanınızda bir şeyler götürebilir ya da yine motelde yiyebilirsiniz (yemek fiyatları konusunda bize yardımcı olmaları için motelle ayrıca konuşulacak.)

Yine her zamanki gibi, katılacak olan arkadaşlarımızın telefon numaralarını özelden moderasyon ekibindeki arkadaşlara bildirmeleri ve organizasyona katılacak arkadaşlardan en az birinin telefon numarasını almalarını rica ederiz.
    Ayrıntılar bunlardan ibaret olup, tüm katılımcı arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve keyifli avlar dileriz.

Rast gelsin... :)

Katılımcı listesi;

1-Fishm@n - Şenol Sarıal
    2-Son mohikan- Günay
    3-Erkanco- Erkan

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 5 Ocak 2010
  2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hayırlı olsun.

İnşallah kazasız-belasız, güzel bir organizasyon olur. Katılımcı kardeşlerimize şimdiden rast gele diyorum.

Selam ve sevgilerimle.;) :)

3. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Hadi hayırlı olsun, çok güzel ve keyifli bir organizasyon olacağına inanıyorum.:)

4. Fishm@n

Fishm@n Şenol Sarıal

Favori Kamış:
    Olta ve Zıpkın
    Favori Makine:
    Var olanlar
    En İyi Avı:
    Hamsi
    İlk sırayı alabilirmiyim.Mümkünse,işin espirisi kısmetse benim için bu ilk olacak organizasyona katılmak isterim,galiba sınırlı sayıda katılım olacak daha eski arkadaşlardan daha dorusu birbirlerini tanıyan gruptan yer kalırsa katılmak isterim.

5. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Şenol bey, eski, yeni diye bir ayırım söz konusu değil, katılmak isterseniz isminizi yazdırmanız yeterli olacaktır, sizi aramızda görmekten mutlu oluruz.:)

6. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Ben çok güzel ve keyifli olacağına inanıyorum. :) Ancak yeğenimizin evlilik töreniyle çakıştığı için benim payıma üzülmek kalıyor.:eek: Olsun sizler ve Vedat abi mutlu olsun yeter.Biz de payımıza düşeni yaşarız

7. simendifer

simendifer Sennur

Şenol bey, sizi ilk sıraya yazdım. ;) En üst mesajda birazdan görebilirsiniz. :) Lütfen moderasyondaki arkadaşlarımızdan birine ya da sarı ünlem işaretine basarak tüm moderasyon ekibine telefon numaranızı bildiriniz ve ayrıca telefon numarası alınız. Banka hesap bilgileri için size mesaj gönderilecektir. Güzel bir organizasyon geçirmenizi dilerim. :)

8. 56562

56562 xxx xxxxx

Arkadaşlar, kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır. Önceden yer ayırtma v.b. gibi bir durum yoktur.

9. Fishm@n

Fishm@n Şenol Sarıal

Favori Kamış:
    Olta ve Zıpkın
    Favori Makine:
    Var olanlar
    En İyi Avı:
    Hamsi

Sınırlı kişi olduğu için grupları bölmek istemedim tabiki seve seve gelmek isterim.Sizin gibi dostlarla yüz yüze tanışmak konuşmak isterim.:)

10. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Hayırlara vesile olsun; elbette her zamanki gibi güzel ve neşeli bir organizasyon olacak, inanıyorum.

Ben gelmeyeceğim, böylece yer konusunda size yardımcı olmuş olurum :D

11. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Çok güzel bir organizasyon olucağından eminim gelmeyide çok istiyorum ama işim nedeniyle katılamıycam. şimdiden size iyi eylenceler ver rastgelsin..

12. istavrit

istavrit Boğaç

Çok güzel bir fikir ama bazı sorularım var
    1-Bu bir balık avı organizasyonu tekneli mi olacak yoksa kıyıdan mı ( Pamuk Dede'nin tekne 35 kişi almaz :D ,yada nöbetleşe 15 dakika arayla dolmuş hesabı :D )
    2-Kalkış saati 08.30 muhtemelen varış 15.00-16.00 gibi olur .Mesela kalkış saati daha erken olur mu şöyle gece 02.00 -03.00 gibi çıkılsa sabah 09.00 gibi Sivrice 'de olunsa daha mı iyi olur ( tamamen şahsi fikir )
    3-Beraber yatacaklar kura ile mi belirlenecek :D Gönüllü beraberliklerin olmasını mı sağlanacak :p ( Gelirsek Tarkanımı vermem kimseye )

Ama dediğimi gibi nasıl olursa olsun bence çok güzel olacak

13. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    benim henüz belli değil ama o günün durumuna ve babamın sağlık durumuna göre inşallah bi aksilik olmassa haber vericem katılmak isterim..

14. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selamlar boğaç,

bu öncelikle gezi organizasyonu olsada, dört bir yanımız denizken oltalarda atılacak elbet. hatta gece boyu avlanabilirizde. hava müsade ederse, ortam buna çok müsaid. sarozda levrek akınıda başladığına göre, yemlide şanzımız neden olmasın :)

tekneyel çıkmak.... dediğin üzere zor gözüküyor ;)

merak etme, sevenleri ayırmak gibi bir niyetimiz yok :p :p

15. son mohikan

son mohikan Günay Turhan

Herkeze merhabalar

Bunan önce yapılan organizasyona katılıp inanılmaz keyif aldıktan sonra yapılacak olan bu organizasyona da koşa koşa katılmak isterim.Beni ve kuzenim Erkan (erkanco)'nı da eklemenizi rica ederim.

16. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    merhaba;
    Çanakkaleye gidececek olan bu otobüsün güzegahı neresi olacak? Çanakkaleye Trakyadan mı yoksa Bursa-Balıkesir üzzerinden gidilecektir?

17. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Çanakkale üzerinden gidilmesi planlandı.

18. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Hayırlı uğurlu olsun :) Ne güzel ne güzel :)

19. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Ben gelirdim ama Sennur döver bu kez..):)

20. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz

sana katılıyorum kesinlikle ÇANAKKALE üzerinden gidilecektir dee... Çanakkaleye Trakyadan mı yoksa Bursa-Balıkesir ğzerinden mi gidilecek. Onu öğrenmek istiyorum...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.