Arkadaşlar selamlar; 3 haftalık yoğunluğumun ardından 1 haftalık bir boşluğa düştüm. Yazın yakalandığım levrek hastalığının bana rahat vermeyeceğini anladım. Adana'daki yazlığa gitmeyi düşündüm ancak İstanbul'a biraz uzak . Ben de başka bir alternatif ararken Çanakkale'yi düşündüm. Bir kaç soru sorayım sizlere ; 1- Çanakkale'de levrek popülasyonu nasıldır? Sırf levrek için gitmeye değer mi? 2- Ben aslında Çanakkale'nin merkezine gitmeyi düşünüyordum(Uygun konaklamam için imkan mevcut orda) ancak levrek başlıklarını okuduğumda Eceabat , Gelibolu civarlarının önerildiğini gördüm. Hangi yakada kalmamı önerirsiniz? 3- Önerebileceğiniz, hem fiyatı makul, hem de konum olarak avlaklara yakın bir otel var mıdır? Teşekkürler .
Sana özelden attığım mesajı burda neden paylaşıyorsun.Sana terbiyesizlik yapıyosun dedim, üstüne açıklaman daha beter. Hareketlerine bakmadan,neden yardım alamıyorum diye soru sorman da ilginç.Ortam ne kadar sanal da olsa, bi görgü,adap var.Helede bu forumda...
Tanışmadan etmeden avlak yeri soruyorsun. Sonra da "neden cevap vermedin" diyorsun. Yazdigin mesaji paylastigimda da her nedense tırsıp kendi mesajını siliyorsun. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ki. Benden ne istiyorsun? Ne yaparsam mutlu olacaksin?