Öncelikle herkese saygılar ve sevgiler... Ben forumunuzun yeni bir üyesiyim daha önce balik avlarımı ve görüşlerimi paylaştığım bir sitede çoğu insanın amatör ruhunu hırs ve profesyonellik bürüdüğünden dolayı forumunuzda gezerken sanırım burası daha doğru bir tercihtir diye düşündüm ... Eğer sizler içinde mahsuru yoksa bende daha önceki avlarımı belirli konu başlıkları altında sizlerle paylaşacağım... İlk olarak bu turna avlarımı Çanakkale ' de üniversite okuduğum yılarda (geçen sene mezu oldum) gerçekleştirdim...Aslında paylaşımlarımı yaptıkça göreceksiniz çipura ve levrek avları asıl alanım izmirde yaşıyorum ancak turna çok başka bir sevda gerçekten inanın resimleyemediğim okadar güzel avlar var ki ancak şimdi izmirdeyim bakalııım bu civarda çok mera araştırdıım yok ancak ben bu tutkunun peşinden Balıkesir - Bursa - Çanakkale koşarım gibi duruyor .... Kamış : Spin AK-60 / 30-60 gr atarlı Makina : Ryobi KOBE 3500 Yem : Muhtelif 25-40 gr arası silikon ve dam meps(limon - tüylü) (Bu son koca oğlan 4.750 gr hala hayallerimi süsler ...)
Sevgili Anıl hoş geldin, bu yapmış olduğun tatlı su avındaki Turnaları tebrik ederim, bu arada çok şanslısın, zira çok güzel balıkçı sitelerinden birine geldiğin için, burada her zaman büyüklerinden sevgi ve küçüklerinden saygı göreceksin, deniz avlarında ihtiyacın olduğu zaman sadece yapmış olduğum avlarım çerçevesinde sana her zaman yardımcı olabilirim, sevgiler hoşça kal.
Sevgili Anıl Çanakkalenin tatlısu değerleri ihmal edilmiş sayılmalıdır.İyikide böyle olmuştur. Zira aksi olaydı bu kaynaklar hayli tahrip edilirdi bugüne kadar. Bende sezonu sanırım resimde görülen yerlerde açtım. İkisi iri 7 balık alabildik ve hepsini saldık. Bu salma videolarını elime geçtiği an yayımlayacağım. Sevgiler
Öncelikle her birinize saygılarımı sunuyor misafirperverliğiniz ve iyi dileklerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.Sırasıyla gidersem Erol abi inşallah en kısa sürede çipura ve levrek avlarımla ilgili hikaye ve fotoğrafları sizlerle buluşturacağım... Orhan abicim sizi zaten zevkle takip ediyorum avlarınızı dikkatle inceliyor ve örnek alıyorum umarım bir gün tecrübelerinizden faydalanma fırsatınıda elde ederim... Vedat abi sizlerinde son yaptığınız turna sezon açılışı konunuzu dikkatle inceledim ayrıca sizlerle aynı fikirdeyim gerçekten bazı bölgeler sadece içinde amatör balıkçılık ruhu taşıyanlara stres atma eğlenme fırsatı tanımak üzere bakir kalmalıdır ki bu konuda Çanakkale biraz şanslı... Umarım uzatmamışımdır , herkese rastgelsin diliyorum...
Okan abicim teşekkürler artık turna avı yapmam çok zor izmirdeyim ancak arada ufak kaçamaklar yapacağım inşallah daha irileri sizlere nasip olsun rastgele...