Çanakkale ve Balıkesir bölgesi için yardım(sazancıların dikkatine....)

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında meco tarafından paylaşıldı.

1. meco

meco mehmet (meto)

Herkeze merhabalar sazan sezonu acılmasına az bir süre kalmışken herkez benim gibi hazırlık içerisindedir mutlaka.Benim sizlerden Balıkesir ve Çanakkale bölgesinde sazan yapan güzel verim alabileceğimiz avlaklar hakkında bilgisi olan kulanacağımız yem konusunda tecrübelerini paylaşmak isteyen dostlar varsa memnun olurum şimdiden Herkeze çok teşekkür ediyorum....

2. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    Namık abi, Mehmet abi benim çok yakından tanıdığım bir abim...bu konularıda geçtiğimiz sezonlardaki avlar hakkında bilgi almak için açtığını biliyorum ve yasak sezonda avlanmadığından ve 1/2 nolu sirkülere uyduğundan ne yazık ki buraya yani foruma rapor koyamıyor...ehh artık sezon açılınca burada onun bol bol raporlarını göreceğiz;)
    ve o son yazdığın cümle bana bile çok kırıcı bi cümle gibi gelmişken, kim bilir mehmet abi nasıl üzülmüştür:confused: :mad: :mad:

3. meco

meco mehmet (meto)

Namık abi mrh. Özkan kardeşiminde belirtiği gibi bu acmiş olduğum konular sezonun yasak olduğu zamanda bilincli avlanmaksa maksatımız raporların bir önemi yok.Bunlar da belirtiğim gibi hep sezon öncesi hazırlıklardır ama inşallah sezonda yapmış olduğum avlardan güzel raporlarla sizlerin karşısına cıkacağım.İnşallah ta o zaman yeter be kardeşim demez rapor okumaktanda sıkılmazsın....Namık abim.....;) :D :D ;)

Son düzenleme: 28 Haziran 2008
  4. Tugay22

Tugay22 Tugay

deddiğin yerleri bilmem ama kayalı barajı buraya yakın bir araştır orda sazanın babası var