Herkeze merhabalar sazan sezonu acılmasına az bir süre kalmışken herkez benim gibi hazırlık içerisindedir mutlaka.Benim sizlerden Balıkesir ve Çanakkale bölgesinde sazan yapan güzel verim alabileceğimiz avlaklar hakkında bilgisi olan kulanacağımız yem konusunda tecrübelerini paylaşmak isteyen dostlar varsa memnun olurum şimdiden Herkeze çok teşekkür ediyorum....
Namık abi, Mehmet abi benim çok yakından tanıdığım bir abim...bu konularıda geçtiğimiz sezonlardaki avlar hakkında bilgi almak için açtığını biliyorum ve yasak sezonda avlanmadığından ve 1/2 nolu sirkülere uyduğundan ne yazık ki buraya yani foruma rapor koyamıyor...ehh artık sezon açılınca burada onun bol bol raporlarını göreceğiz ve o son yazdığın cümle bana bile çok kırıcı bi cümle gibi gelmişken, kim bilir mehmet abi nasıl üzülmüştür
Namık abi mrh. Özkan kardeşiminde belirtiği gibi bu acmiş olduğum konular sezonun yasak olduğu zamanda bilincli avlanmaksa maksatımız raporların bir önemi yok.Bunlar da belirtiğim gibi hep sezon öncesi hazırlıklardır ama inşallah sezonda yapmış olduğum avlardan güzel raporlarla sizlerin karşısına cıkacağım.İnşallah ta o zaman yeter be kardeşim demez rapor okumaktanda sıkılmazsın....Namık abim.....