Çanakkale (Yeniköy) kıyıdan deniz avı

Konu, 'Bölgeler' kısmında dragot tarafından paylaşıldı.

1. dragot

dragot turgut

Arkadaşlar merhaba, memur olduğumuzdan ekim ayının sonunu tatilden yararlanarak 3-4 günlük kıyıdan deniz avcılığı için programladık.:) İki arkadaş gidip kamp yapacaz, şimdilik Bozcaada nın karşı kıyıları Yeniköy tarafları avlak bölgesi olarak planladık ve daha önce hiç oralara gitmedik:confused: . Lütfedip öneri ve deneyimleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa, inanın çok çok makbule geçer ( acaip bi ihtiyacımız var ):D . Şimdiden çok teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dilerim.;)

2. OKANKA

OKANKA OKAN

turgut abi.gecen hafta sonu o bölgelerde avlandım.cok güzel karagöz. mercan var...yem olarakda sülünez taktım..gecede sarıkanat alabilirsin yanlız sardalya yada istavrit bulmalısın ...

3. dragot

dragot turgut

gamakatsu 6 no nikel uzun pala çapraz, saseme F 714 7 no iğne ve mustad MSTD 496450 yani 496 5 no iğne öneriliyor ne dersiniz...

4. qustah17100

qustah17100 hasan

ben bir çanakkaleli olarak sana yeniköy değilde kumkale altını öneriyorum zaten araları çok yakın 2 3. kg çıpralar sabah suyunada sahteylen lüfere bak pişman olmassın

5. dragot

dragot turgut

Hava muhalefetinden BEHRAM

Yeniköy taraflarından hava muhalefetinden dolayı daha güneye Behram' a çevirdik rotayı, tüm hava ve dalga tahminleri burayı daha mantıklı yapıyor. Aynı yardımları bu taraf için öneren arkadaşlara şimdiden teşekkürler, esen kalın...:)