Arkadaşlar merhaba, memur olduğumuzdan ekim ayının sonunu tatilden yararlanarak 3-4 günlük kıyıdan deniz avcılığı için programladık. İki arkadaş gidip kamp yapacaz, şimdilik Bozcaada nın karşı kıyıları Yeniköy tarafları avlak bölgesi olarak planladık ve daha önce hiç oralara gitmedik . Lütfedip öneri ve deneyimleri olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa, inanın çok çok makbule geçer ( acaip bi ihtiyacımız var ) . Şimdiden çok teşekkür eder mutlu ve sağlıklı günler dilerim.
turgut abi.gecen hafta sonu o bölgelerde avlandım.cok güzel karagöz. mercan var...yem olarakda sülünez taktım..gecede sarıkanat alabilirsin yanlız sardalya yada istavrit bulmalısın ...
gamakatsu 6 no nikel uzun pala çapraz, saseme F 714 7 no iğne ve mustad MSTD 496450 yani 496 5 no iğne öneriliyor ne dersiniz...
ben bir çanakkaleli olarak sana yeniköy değilde kumkale altını öneriyorum zaten araları çok yakın 2 3. kg çıpralar sabah suyunada sahteylen lüfere bak pişman olmassın
Hava muhalefetinden BEHRAM Yeniköy taraflarından hava muhalefetinden dolayı daha güneye Behram' a çevirdik rotayı, tüm hava ve dalga tahminleri burayı daha mantıklı yapıyor. Aynı yardımları bu taraf için öneren arkadaşlara şimdiden teşekkürler, esen kalın...