iyi gunler arkadaşlar ben misafirlik için çanakkale ye geldim planım buradaki misafirlik esnasından güzel balıkmlar tutmaktı ancak edindiğim bilgiye göre burda balık mevsimi mayıs ayında başlarmış ben bir iki kez de kendim denedim ama bir balık bile vurmadı yem olarak tavuk göğüsü kullandım acaba yemden mi balık vurmadı yoksa gerçektende balık mevsimi değilmi şimdiden büyük hayal kırıklığı içerisindeyim beni aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba Çanakkale'de ne taraftasınız? Yem olarak tavukgöğüsü bir tercih olmakla birlikte - Karides , - Teke (Forumda nasıl bulunacağı yazıyor.), - Midye, - Sardalya balığı parçaları kullanabilirsiniz. Civarda balık tutma çabasında olanlar var ise hiç çekinmeden onlardanda yardım isteyebilirsiniz. Size o bölgede en azından hangi balıkların olduğunu ve hangi yemlerin /takımım iş yaptığı konusunda fikir verebilirler.
lapseki`deyim işin garibi burada avlanana hiç rastlamadım bugun tekrar deneme yaptım sardalya ve midye ile sadece ufak ufak vurmalar oldu
Lapseki de şu sıra balık çıkmaya başlamış olması lazım, orada mutlaka kaşık bulabilirseniz deneyin. Bol bol at-çek yapın kaşıkla.