Merhaba Arkadaşlar; Çanakkale'de yaşıyorum belki 5 yasından beri balıkçılık yapıyorum babamla birlikte. Fakat babam genelde ağ balıkçısı olduğundan olta balıkçılığı ile ilgili çok fazla bilgiye sahip değilim. Şimdi Kendim tekne aldım. Bundan sonraki tamamen yapacağım iş teknemden sürtme ve diyer olta balıkçılık çeşitlerini deneyip başarılı olmayı umuyorum. Uzun yıllardır çapari yapıyorum fakat istediğim tadı almıyorum.Yani kısacası tutmuş olduğum balıklar genelde 20cm -30 cm bu sene azda olsa lüfer almayı başardım kaşık ile yardımlarıınızı bekliyorum.. çanakkaleli arkadaşlara merhaba ....
Hüzeyin sadece Çanakkale' li arkadaşlara merhaba demişsin ama, Hoşgeldin, keyifli paylaşımların, tadında avların olsun
Hoşgeldin Sevgili Hüseyin, umarım keyifli paylaşımlar yaşarsın. İmrendirdin bizi vallahi bu yaşta tekne almışsın bravo... Öğrencimisin ne işle uğraşıyorsun...
hüseyin hoş geldin bi tekne sahibi olduğun için şanslısın vede çanakkalade olman raporlarını bekliyoruz..
Hüseyin merhaba aramıza hoşgeldin Çanakkalenin neresindensin bu arada sanırım sen artık bu işi profesyonel olarak sürdüreceksin yanlış anlamadıysam öyle yazmışsın
Teşekkür ederim tüm arkadaşlara.. Daaha önceki metinde'de söylemiştim çoçukluktan balıkçı bir aileden geliyorum fakat genelde bizde bu işi ağ ile yapıyorduk fakat şuan pek balıkla uğraştığımız yok nasip oldu bi tekne aldım babamda 35 yıllık bir yadigar vardı onu verdik yeniledik. Kendim otomotiv işi ile uğraşıyorum aslında pekte çok zamanım olmuyor balık için ama olta balıkçılığı inannın ağ balıkçılığından çok çok zevkli yeni yeni bilgiler öğreniyorum.Bizler bu bölgede sadece sırtı ve çapari yapardık yıllarca ve bu şekilde de Küçük balıklar alıyoruz. Artık nasipse bakalım niyetimiz yavaş yavaş çıtayı yükseltmek