Çanakkale’yi Geçtim!

Konu, 'Makaleler' kısmında Talip Girgin tarafından paylaşıldı.

1. Talip Girgin

Talip Girgin Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    Sevgili arkadaşlarım. Rutin gezilerimden birini daha başarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Altı günlük gezi turumda, Çanakkale bölgesini kısmen de olsa gezmiş; 402 resim ve 303 parça video çekimlerimle arşivimi daha da zenginleştirdiğimi söyleyebilirim.

Bu gezimin Gelibolu ayağında beni Saroz’da teknesiyle balığa çıkaran, Tayfur barajına Turna avına götüren Turgay Sezgin kardeşimin yanında, Yeni tanıdığım Hasan Koç ve Yeniköylü Joker Mehmet kardeşime çok teşekkür ederim. Ayrıca “ÖZ-SER Deniz- Av- Kamp Malzemeleri” dükkânlarında tanıdığım yeğenlerim Özkan ve Sercan Sezgin kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Yağmurlu bir havada birkaç dakika fırsat yaratıp hoş geldin demeye gelen İsmail Gürlen dostuma da çok teşekkür ederim. Arada kaçırdığım hatırlamadığım arkadaşlarımız varsa onlara da teşekkür ederim.
    İlk defa yüz yüze gelmiş olsak bile sanal âlemdeki hissiyat ile bir kez daha yanılmamış; doğru zamanlama ile yeniden, kalıcı güzel ve daimi arkadaşlıkların, dostlukların temelini oluşturduğumuza inanıyorum.
    Gelibolu’ndan sonra Sivrice’ye geçmiş ve orada Orhan Küçükbiçmen ağabeyim ile Egenin serin ve derin sularında sırtı ve yemli balık avı yapmış bulunmaktayım. Tabi tüm detayları zaman içinde siz değerli, okur kardeşlerimize sunmak için elimden geleni yapacağım.

Bu altı günlük balık avı gezim sırasında; Gelibolu'da ki dostlarımdan sonra bana göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü başta Orhan Küçükbiçmen ağabeyime ve Ursula yengemize çok teşekkür ederim. Eren konuk evi sahibi Kemal beye ve Okan motel sahipleri can dostlarım Hayrettin ağabeyimize ve oğulları Ersin ve Hüseyin’e çok teşekkür ediyorum. Bu gezim sırasında telefon ile konuştuğum Tahir Gürhan ve Ahmet Yazıcı ağabeyime ve sevgili dostum İsmail Esencan kardeşime çok teşekkür ediyorum.
    Çok isteyip’te zaman darlığı yüzünden kendilerine haber veremediğim ve görüşemediğim, telefon edemediğim sevgili dostlarımızdan da çok özür diliyorum. İnşallah başka bir sefere diyorum... Bu gezim daha önceden planlanmış ve bu harita üzerinde gerçekleştirilmiştir.

Emeği ve hakkı geçen tüm arkadaşlarımdan “Allah razı olsun” diyerek haklarını helal etmelerini ve yeni güzelliklerde yeni dostlarımızla tekrar buluşmayı temenni ediyorum.

Sanal âlemdeki tüm gerçek dostlarıma...
    Selam ve saygılarımla...
    M.Talip Girgin

2. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Allah nicelerini nasip etsin Talip Abi ....

3. Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    Teşekkür ederim Mustafa kardeşim, cümlemize inşallah. Selamlar...:p

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Hoşgeldin sevgili Talip

Gönül isterdiki bu eski partnerinede bir merhaba diyeydin.

Ne yapalım,üzüldüm elbet

5. Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    Bu sefer böyle oldu Vedat ağabey. İnşallah bir daha ki sefere. yine geleceğim. Ben şunu anladım Sivrice'ye bir iki gün az geliyor. Kısıtlı zaman içine her şeyi sığdıramıyoruz. Kemal beyin, Hayrettin ağabeyin mekanlarında veya limanda denk geleceğimizi düşünmüştüm ama kısmet olmadı.
    Bu arada liman çok güzel olmuş...
    Selamlar...