Geçen hafta çanakkalede bi abimizi ziyaret edelim dedik. Gündüzleri dalarak geceleri ile oltayla avlanma fırsatı bulduk, hem eğlendik hem balık tuttuk, aynı zamanda hiçbirimizde yemek yapma gibi bir yeteneğimiz olmadığından aç kaldık gittiğimiz yer türkiyenin en batı ucu, 200 haneli bir köy, resimlerde çok kötü çıktık, sabahın köründe suya girip av bölgesine saatlerce yüzüp avlandıktan sonra tekrar geri dönüp gece olta ile ava devam edince görüntünün böyle olması doğaldır tabii en alttaki Şaban abi, resimleri çekildiğimiz yer soğuk hava deposu, balıkları tartmak için gitmiştik, tuttuğumuz en büyük balık 1210 gr. geldi. benim elimdeki balıkların biri 1060 diğer 840 gr. Ayrıca su muhteşem güzeldi. sanki akvaryuma dalıyormuş gibi hissettim. Şimdilik bu kadar :mrgreen: Yanlış anlaşılmasın gündüz zıpkınla gece ise olta ile avlanılmıştır zıpkınla avlanmaya yeni başladığımız için arada küçük balıklarıda maalesef vurduk. Su altında el kadar balık devasa görünüyor. Resimde görünenler, Ben İbrahim abi, Mehmet ve Şaban abi,
Bende Deniz avı için Çanakkale-Gelibolu'ya gidiyorum.Bir aydır işlerimin yoğunluğu nedeni ile gidemiyorum.Fotoları görünce içim kaynadı.Acilen toparlanıp tatile çıkmalıyım.Tebrik ederim.
Sevgili Kardeşim Harika av yapmışsınız.Sizi tebrik ederim.Afiyet olsun.Bir şey merak ettim bu balıklar Saroz'dan mı?
Tebrikler, gerçekten güzel av yapmışsınız Bundan sonra zıpkın avlarınızda daha dikkatli olacağınızı umuyorum