çanakkalede kıyı tavsiyesi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında despe tarafından paylaşıldı.

1. despe

despe Emre

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    En İyi Avı:
    1.216 gr karagöz
    arkadaşlar önümüzdeki ay çanakkaleye gitmeyi düşünüyoruz birkaç arkadaş. büyük ihtimal kıyıdan avlanırız ama duruma göre kayıkta kiralayabiliriz. nereleri tavsiye edersiniz ? gitmişken eli boş dönmek olmaz boşuna gitmiş olmayalım :D

teşekkürler.

2. despe

despe Emre

Favori Kamış:
    şeytan oltası
    En İyi Avı:
    1.216 gr karagöz
    konuya bakan 51 kişiden 1 yorum yok mu ?

3. balikoltasi

balikoltasi Birol

Çanakkalede benim avlanmaktan en büyük keyif aldığım nokta Kilitbahir kale önü ve az yanındaki Barut İskelesidir. Buradan gece sülines ile çok keyifli karagöz-sarıgöz-ispari bazende melanur-çipura avları yapabilirsiniz.
    Keşke gidebilsem de bende oralarda avlanabilsem...

Son düzenleme: 15 Haziran 2010
  4. DENON

DENON yusuf

Favori Kamış:
    shımano carbon
    Favori Makine:
    banax 70
    En İyi Avı:
    yarım kiloluk karagöz
    yenıköye giden oldumu pekıyı , bana tavsıye edılen yer orası kumluk bır bölge ve hemen 500 mt kadar sag tarafındada cok buyuk bır dalgakıran oldugunu duydum sahılden mırmır ,kayalık bolgedende karagoz cıktıgı soylendı nıyetımız orası kısmetse

5. CoeX17

CoeX17 Onur

Favori Kamış:
    Bildiğin el oltası :)
    çanakkale merkezden feribotla karşıya kilitbahire doğru geçin, sora sora arabanızla yada mobiletinizle soğandereye gidin. çanakkalede kıyı balıkçılığının 1 numaralı yeri orasıdır. yok uzak olmasın diyorsanız kilitbahire inince yürüyerek çamburnu mevkii ne gidebilirsiniz, orasıda eskilerin efsane balık tutulan yerlerindendir.

6. _ARES_

_ARES_ gökçen

ben de balık için çanakkale ye taşındım.ve yavas yavas merarı tanıyorum.soğanlıdere,kumkale,yeniköy gibi yerlerde pullu balık başladı.buralarda avlanabilirsiniz.dahada aşşağalara da inip av yapabilirsiniz geyikli,babakale behram gibi.rastgele