MERHABALAR, İSMİM HALİL. ÇANAKKALELİYİM, ZİRAAT FAKÜLTESİ 3. SINIF OGRENCİSİYİM. BU ARALAR BALIK AVCILIĞINA MERAK SARDIM, SİZİNLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM, TEKRARDAN HERKEZE MERHABA
Sevgili Halil, Çanakkele'nin neresindensin, nerede avlanıyorsun, hangi balıkları avladın, bizlere evvelden yapmış olduğun avlarının raporlarını ve fotoğraflarını gönder, bekliyoruz. Acar balıkçılık Erdoğan a çok selamlarımı ilet.
çanakkale/kepez'de oturuyorum orhan abi. balık avı geçmişim eski deil daha yenilerdenim. forumu takip ediyorum bi çok yeni şey ogrenıyorum forum sayesinde sizlerden. kilitbahir ve eceabatta çipura ve karagöz avladık. bilir misin bilmiyorum ama kumkale diye bir yerleşim yeri war çanakkalenin 30 km ilerisinde, orayı çok duyduk balık avı yapıldıgına dayir. 2 ün önce kumkale kayalıklarına gittik ama boş döndük, yakın zamanda tekrardan kumkale kayalıklarına gitmeyi planlıyoruz.burada büyük çipura levrek ve lufer çıktıgı soylenıyor.
Dostum selam hoşgeldin öncelikle Bende senin gibi yeni başladım bu zevke ve genellikle Eceabat'a gidiyorum. Kumkaleyi de duydum evet çok iyi balık çıkıyor ordan diyorlar. Bende Çanka Evlerinde oturuyorum bilirsen
Kumkale kayalıkları,bir efsaneden ibaret sevgili kardeşim.Genelde her yer balık yaparsa orasıda o kadar balık yapar,boşuna yol yapıp,kendinizi yormayın.Karşıda saroz tarafı,boğazın içleri çok daha güzel avlar verir.